Μήνυση κατά του Βαξεβάνη κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς για ανάρτηση στο Twitter - Ζητάει να συλληφθεί ο δημοσιογράφος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μήνυση κατά του Βαξεβάνη κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς για ανάρτηση στο Twitter - Ζητάει να συλληφθεί ο δημοσιογράφος!

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε το μεσημέρι της Κυριακής (25-02-2018) ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση...

Λίγο αργότερα ήρθε και η ακόλουθη απάντηση του DocumentoNews, ιστοσελίδα που διατηρεί ο Κώστας Βαξεβάνης:

«Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή σατιρική ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Twitter.

Είναι πλέον προφανές ότι τα πολιτικά πρόσωπα που εμφανίζονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis δεν ανέχονται την κριτική.

Ούτε ακόμη κι όταν αυτή γίνεται εν είδει χιούμορ και μάλιστα από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώνεται πως η φωτογραφία της ανάρτησης στάλθηκε στον Κώστα Βαξεβάνη από χρήστη του Twitter και είναι εμφανέστατα σατιρικού χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Νοvartis, θα πρέπει να απαντήσουν επί της ουσίας και όχι με μηνύσεις απέναντι σε όποιον αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα, ασκεί κριτική ή προσπαθεί να διερευνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κατά πως φαίνεται σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης.
 
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο άλλωστε, έχει υπερασπιστεί το δικαίωμα του δημοσιογράφου στον έλεγχο, την κριτική και προφανώς τη σάτιρα.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι τόσο Αντώνης Σαμαράς όσο και άλλοι αναφερόμενοι έχουν μηνύσει μέχρι στιγμής από τους προστατευόμενους μάρτυρες - τους οποίους μάλιστα βαφτίζουν ως κουκουλοφόρους - έως την εισαγγελέα διαφθοράς, υπουργούς και τον ίδιο τον πρωθυπουργό».  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA