Έκανε «κωλοτούμπα» ο Μπαρμπαρούσης και ανακαλεί τις δηλώσεις του - «Παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκανε «κωλοτούμπα» ο Μπαρμπαρούσης και ανακαλεί τις δηλώσεις του - «Παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπα»

Όλος ο κόσμος τον άκουσε από το βήμα της Βουλής, ο ίδιος ωστόσο τώρα, αφού παρενέβη ο Άρειος Πάγος και η Χρυσή Αυγή τον διέγραψε, τώρα δηλώνει πως «παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του»...

Παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση.

«Καλώ την ηγεσία του στρατού να σεβαστεί τον όρκο της, να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο, για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Λίγες ώρες αργότερα πάντως ο βουλευτής έκανε «κωλοτούμπα» και με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι είναι προσηλωμένος στη συνταγματική νομιμότητα.

Παράλληλα, επιχειρεί να εμφανιστεί ως θύμα, του οποίου οι δηλώσεις παρερμηνεύθηκαν και έτυχαν πολιτικής εκμετάλλευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου – τις οποίες ανακαλώ – επ’ ουδενί είχαν να σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ότι με μια άτυχη δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στην Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA