Τροχαίο στο δρόμο Χαλκίδας - Αρτάκης: Με αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος συγκρούστηκε η μηχανή του Δημήτρη Κορδώνη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τροχαίο στο δρόμο Χαλκίδας - Αρτάκης: Με αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος συγκρούστηκε η μηχανή του Δημήτρη Κορδώνη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από την είδηση με το σφοδρό τροχαίο (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε στις 12:15 το μεσημέρι της Δευτέρας (11-06-2018), στο 5ο χλμ. Χαλκίδας - Αρτάκης, στο ύψος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων «TOYOTA», στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας...

Από το τροχαίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο 31χρονος Χαλκιδέος Δημήτρης Κορδώνης ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία από το ρεπορτάζ, η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος υπάλληλος του «Yacht Cafe» συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 66χρονος Χαλκιδέος, ενώ δεν έχουν εξακριβωθεί εως τώρα τα ακριβή αίτια του ατυχήματος καθώς η έρευνα της Τροχαίας βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εαν ο 31χρονος φορούσε κράνος ή όχι.
Με αυτό το αυτοκίνητο (δεξιά) συγκρούστηκε η μηχανή του 31χρονου...


Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα με νέα ανάρτηση...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA