ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Βασιλική Θάνου και Υπουργοί στο Μοναστήρι του Οσίου Δαυΐδ (ΦΩΤΟ)

Στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυΐδ έδωσαν το «παρών» και επίσημα - πολιτικά πρόσωπα, τα οποία πλαισίωσαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά την διάρκεια των εορτασμών για την Αγιοκατάταξη του Άγιου Γέροντα Ιακώβου Τσαλίκη...

Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Το «παρών» έδωσαν ακόμα η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν επικεφαλής του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Βασιλική Θάνου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, Βουλευτές του Νομού και Δήμαρχοι.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες Εικόνες και Βίντεο

#Για γέλια ή για κλάματα; Ο Δήμος Χαλκιδέων ευχαριστεί τον Νίκο Μακρόπουλο για το νέο video clip που γυρίστηκε με φόντο την σκισμένη ελληνική σημαία στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  Στη πόλη της Χαλκίδας γυρίστηκε πρόσφατα το νέο video clip του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Νίκου Μακρόπουλου για το καινούργιο του τραγο...