Συνελήφθησαν δύο 30χρονοι Χαλκιδέοι στη Σκιάθο - Κατηγορούνται ότι βίασαν Αυστραλέζα τουρίστρια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθησαν δύο 30χρονοι Χαλκιδέοι στη Σκιάθο - Κατηγορούνται ότι βίασαν Αυστραλέζα τουρίστρια!


Δύο 30χρονοι Χαλκιδέοι που έκαναν διακοπές στη Σκιάθο αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, καθώς η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος...

Συγκεκριμένα μια 32χρονη Αυστραλέζα τουρίστρια που έκανε διακοπές στο νησί, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο νεαρούς Χαλκιδέους έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση, όταν την οδήγησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν.

Καθ' υπόδειξη της Αυστραλέζας τουρίστριας οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο νεαροί και συνέλαβαν τον έναν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.

Οι δύο 30χρονοι που διαμένουν στην Χαλκίδα, υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν με την Αυστραλέζα τουρίστρια με τη συναίνεση της και ισχυρίζονται ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, αφού η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως έγινε γνωστό από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού, οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν προς απολογία για τις φερόμενες πράξεις τους στην Ανακρίτρια Βόλου όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους και θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια Βόλου εκ νέου την Πέμπτη (26-07-2018).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA