Στους 81 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στους 81 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Τουλάχιστον 81 άνθρωποι σύμφωνα με την νέα επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής είναι οι νεκροί, μεταξύ των οποίων και παιδιά, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός των αγνοούμενων...

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για τους τραυματίες – εγκαυματίες στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 60 ενήλικες. 

Στο νοσοκομείο Παίδων παραμένουν για νοσηλεία 4 παιδιά, ενώ δόθηκαν αρκετά εξιτήρια σε ενήλικες από τον Ευαγγελισμό και το Σισμανόγλειο. 

Άλλο ένα θύμα των φονικών πυρκαγιών κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Πρόκειται -σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας- για 84χρονο, που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του. Απανθρακωμένη εντοπίσθηκε σήμερα μια γυναίκα στο σπίτι της.

Ο τραγικός απολογισμός ενδέχεται όμως να αυξηθεί.

Σε ό,τι αφορά τους αγνοούμενους η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ανέφερε πως είναι άγνωστος ο αριθμός τους, καθώς υπάρχουν άτομα που επιστρέφουν στο σπίτι τους και τους οικείους τους, αλλά δεν ενημερώνουν τις Αρχές.

Η πυροσβεστική κάνει έκκληση σε όσους αγνοούμενους επιστρέφουν στους οικείους τους να ενημερώνουν τις αρχές:

«Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δεκάδες κλήσεις για καταγραφές αγνοουμένων ατόμων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται και σήμερα από περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, ανά οικοδομικό τετράγωνο, στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αγνοούμενοι δηλώνονται από τους συγγενείς και τους οικείους τους, καλώντας στον αριθμό «199». τονίζει η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής στην επίσημη ενημέρωση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA