Η συγγνώμη του Τσουκαλά για το «πίθηκος» στον Αντετοκούνμπο - Εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις ρατσιστικές αναφορές! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η συγγνώμη του Τσουκαλά για το «πίθηκος» στον Αντετοκούνμπο - Εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις ρατσιστικές αναφορές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρέμβαση πραγματοποίησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στη φραστική επίθεση που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ο καλαθοσφαιριστής Θανάσης Αντετοκούνμπο από τον Τάκη Τσουκαλά, μετά το ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ...

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων, καθώς και ενδεχόμενες παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου.

Της ενέργειας της Ξ. Δημητρίου προηγήθηκε σχετική αναφορά προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και το ΕΣΡ, από τη γενική γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η συγγνώμη και το νέο ξέσπασμα του Τσουκαλά

Ο Τάκης Τσουκαλάς απολογήθηκε στην οικογένεια του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο για τα ρατσιστικά σχόλια στην εκπομπή του, υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε τη σημασία της λέξης πίθηκος και δεν την εννοούσε ρατσιστικά. "

Μετά από μέρες, ο Τάκης Τσουκαλάς επανήλθε στην εκπομπή του, η οποία προβλήθηκε μόνο διαδικτυακά και ζήτησε συγγνώμη από τους αδερφούς Αντετοκούνμπο για τα σχόλιά του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Δεν παρέλειψε δε να τα βάλει και με τον Αλέξη Τσίπρα, που στήριξε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο για να συλλυπηθεί συγγενείς θυμάτων σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής, με τον ίδιο τον Τάκη Τσουκαλά να φοράει μαύρο μπλουζάκι, όπου αναγραφόταν ο αριθμός των νεκρών σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής.

ΒΙΝΤΕΟ 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA