Μητροπολίτης σε Έλενα Βάκα: «Μακάρι να μην απογοητεύσετε το λαό που σας ψήφισε και να ακούτε...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μητροπολίτης σε Έλενα Βάκα: «Μακάρι να μην απογοητεύσετε το λαό που σας ψήφισε και να ακούτε...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα που τέλεσε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, ο ίδιος πήρε τον λόγο και της είπε: 

«Προσευχηθήκαμε να σας δώσει ο Θεός καταρχήν φώτιση και έμπνευση. Γιατί πιστεύουμε και η ιστορία το αποδεικνύει ότι πάσα δόσις αγαθή και παν δώρημα τέλειον, άνωθεν εστί καταβαίνον εκ του Πατρός των φώτων. Να σας δώσει ψυχοσωματική δύναμη και να σας δώσει ακόμη και τις δυνάμεις εκείνες που απαιτούνται ώστε να υλοποιήσετε τα καλά σας όνειρα και τις προσδοκίες του λαού, ο οποίος σας ετίμησε διά της ψήφου του, να μην απογοητεύσετε. 

Τον παρακαλέσαμε ακόμη να σας δώσει τη δύναμη να συνεργάζεστε γιατί εν τη ενώσει η ισχύς.., και ακόμη να δώσει σε όλους σας τη δύναμη να ακούτε, να ακούτε το θέλημα του θεού, τους συνεργάτες σας, το λαό και οπωσδήποτε να ακούτε την φωνή της συνειδήσεως σας... Ο λαός σας ανέδειξε αλλά το μυστικό της επιτυχίας είναι όποιος θέλει να είναι πρώτος πρέπει να μάθει να είναι υπηρέτης των άλλων...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA