Κορονοϊός - Ριτσώνα: Συναγερμός και στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»! Μετά τη γέννα εκ των υστέρων έγινε η διάγνωση στη γυναίκα από την αφρική - Σε καραντίνα γιατροί και εργαζόμενοι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κορονοϊός - Ριτσώνα: Συναγερμός και στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»! Μετά τη γέννα εκ των υστέρων έγινε η διάγνωση στη γυναίκα από την αφρική - Σε καραντίνα γιατροί και εργαζόμενοι!

Ανησυχία επικρατεί και στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς η γυναίκα από την Αφρική που διέμενε στο hot spot της Ριτσώνας, μετέβη εκεί για να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού την περασμένη Πέμπτη...

Λίγο αργότερα οι αρχές του νοσοκομείου ειδοποιήθηκαν από το hot spot ότι ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως την υπέβαλλαν σε τεστ και βρέθηκε επίσης θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η γυναίκα μπήκε σε απομόνωση με το μωρό της.

Όμως, καθώς δεν υπήρχε από πριν η ενημέρωση ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, ήρθε σε επαφή τόσο με το προσωπικό όσο και με άλλα μωρά και μητέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 10 εργαζόμενοι του νοσοκομείου είναι σε καραντίνα και αυτή την ώρα ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για υγειονομική βόμβα στη Ριτσώνα, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων, Λευτέρης Λειβαδίτης καθλως στο hot spot της Ριτσώνας διαμένουν περίπου 2.5000 - 3.000 άτομα, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Μέσα σε κοντέινερ στοιβάζονται δέκα και δώδεκα άτομα, ενώ είναι αδύνατο να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας σε μία έκταση περίπου 60 στρεμμάτων, που διαμένουν χιλιάδες άτομα.
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA