Ο Μηταράκης έλεγε χθες: «Η γυναίκα από τη Ριτσώνα μάλλον κόλλησε κορονοϊό στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" και όχι στο hot spot» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Μηταράκης έλεγε χθες: «Η γυναίκα από τη Ριτσώνα μάλλον κόλλησε κορονοϊό στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" και όχι στο hot spot»

Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης διαψεύστηκαν με πάταγο σήμερα το πρωί, καθώς με το «καλημέρα» βρέθηκαν 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού (δείτε ΕΔΩ)...

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (01-04-2020) στο «ράδιο Αλήθεια» της Χίου, ο Νότης Μηταράκης έδωσε περισσότερες πιθανότητες η 22χρονη από την Αφρική να κόλλησε τον κορονοϊό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» παρά στο hot spot της Ριτσώνας όπου φιλοξενείται.

Είπε επίσης ότι βρέθηκαν αρνητικοί στο κορονοϊό τόσο ο σύζυγός της όσο και η γυναίκα με την οποία συγκατοικούσε στη Ριτσώνα.

Ωστόσο διαψεύστηκε ξανά ο Υπουργός και από τα επίσημα χείλη του Διευθυντή της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», Δημήτρη Λουτράδη ο οποίος τόνισε ότι το νοσοκομείο ειδοποιήθηκε ότι ο σύντροφός της ήταν θετικός στον κορονοϊό, προχωρώντας στη διενέργεια τεστ στη γυναίκα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και η ίδια φέρει τον ιό.

Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Δημήτρη Λουτράδη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA