Επιβεβαιώνει ο διευθυντής του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» - «Μας ειδοποίησαν από τη Ριτσώνα ότι ο άντρας της είχε κορονοϊό» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επιβεβαιώνει ο διευθυντής του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» - «Μας ειδοποίησαν από τη Ριτσώνα ότι ο άντρας της είχε κορονοϊό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Διευθυντής της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», Δημήτρης Λουτράδης, επιβεβαίωσε τα όσα έχει γράψει το EviaZoom.gr σχετικά με την ύπαρξη δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στο hot spot της Ριτσώνας και όχι μόνο ένα όπως κάποιοι αυθαίρετα ανέφεραν... 

Όπως γράψαμε πρόκειται για ένα ζευγάρι από την Αφρική που διαμένει στο hot spot της Ριτσώνας. Η 22χρονη Καμερουνέζα -που είχε εξεταστεί τις προηγούμενες μέρες και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ)-, μετέβη με προγραμματισμένο ραντεβού στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για να γεννήσει την περασμένη Πέμπτη. 

Μόλις γέννησε και αφού ήρθε σε επαφή με γιατρούς, εργαζόμενους και άλλες μητέρες, η διοίκηση του νοσοκομείου ειδοποιήθηκε από το hot spot της Ριτσώνας ότι ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως την υπέβαλλαν σε τεστ και βρέθηκε επίσης θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η γυναίκα μπήκε σε απομόνωση με το μωρό της. 

Όπως είπε στο MEGA, ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», Δημήτρης Λουτράδης, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το κέντρο φιλοξενίας της Ριτσώνας, καθώς αντιμετώπιζε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. 

Αφού γέννησε και μεταφέρθηκε σε 4κλινο θάλαμο νοσηλείας, το νοσοκομείο ειδοποιήθηκε ότι ο σύντροφός της ήταν θετικός στον κορονοϊό, προχωρώντας στη διενέργεια τεστ στη γυναίκα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και η ίδια φέρει τον ιό. 

Το τεστ βγήκε θετικό, με την 22χρονη ωστόσο να είναι καλά στην υγεία της, όπως και το βρέφος που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από το τεστ που έκανε. 

Ανησυχία υπάρχει για τις γυναίκες που ήταν στον θάλαμο μαζί της, όπως και για το προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί της. 

«Τις ειδοποιήσαμε αυτές τις γυναίκες. Έχει γίνει όλη η διαδικασία που προβλέπεται για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή». 

Το προσωπικό που ανέλαβε τη νοσηλεία της βρίσκεται σε καραντίνα.

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
 
Εκπρόσωπος Υπουργείου Μετανάστευσης: «Οι κάτοικοι γύρω από τη Ριτσώνα δεν χρειάζεται να ανησυχούν αν μείνουν στα σπίτια τους...»
 

Διμοιρίες των ΜΑΤ στο hot spot της Ριτσώνας - Σφραγίζεται η δομή
 

Κορονοϊός - Ριτσώνα: Συναγερμός και στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»! Μετά τη γέννα εκ των υστέρων έγινε η διάγνωση στη γυναίκα από την αφρική - Σε καραντίνα γιατροί και εργαζόμενοι!
 

«Βόμβα» στο hot spot της Ριτσώνας: Επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA