Μέτρα για τον κορονοϊό στη Χαλκίδα: Λουκέτο 15 ημερών και συνολικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε «MOSTAR» και «GAZ» από κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μέτρα για τον κορονοϊό στη Χαλκίδα: Λουκέτο 15 ημερών και συνολικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε «MOSTAR» και «GAZ» από κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Παρασκευή (21/08) και το Σάββατο (22/08/2020) το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου πραγματοποίησε επιχείρηση ελέγχων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων ελέγχων, επιβλήθηκε λουκέτο 15 ημερών και συνολικό πρόστιμο περίπου 30.000 ευρώ στα νυχτερινά club - κέντρα διασκέδασης, των αδελφών Σπύρου, «GAZ Summer Style Club» που βρίσκεται στη Γλύφα Χαλκίδας και «MOSTAR Alterna Cafe» που δεσπόζει στη Παλαιά Γέφυρα της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το χαρτί που κόλλησαν οι ελεγκτές βρέθηκαν πελάτες που ήταν όρθιοι όσον αφορά το «MOSTAR», ενώ το ίδιο παρατηρήθηκε και στο «GAZ».

Έλεγχοι έγιναν και σε άλλα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπως το «MIST» και το «ΑΝΟΔΟΣ LIVE», ωστόσο σε αντίθεση (ειδικά) με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (δείτε ΕΔΩ), οι ελεγκτές δεν εντόπισαν αυτή τη φορά συνωστισμό και όρθιους πελάτες.

Σε κάποια μαγαζιά επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για μη χρήση μάσκας κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται » άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr όπου έξω από το «MOSTAR» υπήρχαν και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ:Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA