Χάος στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Βρέφος βγήκε θετικό στον κορονοϊό και ο παιδίατρος που το εξέτασε δεν μπήκε σε καραντίνα - Πολίτης πήγε να κάνει τεστ και δεν εξετάστηκε ποτέ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χάος στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Βρέφος βγήκε θετικό στον κορονοϊό και ο παιδίατρος που το εξέτασε δεν μπήκε σε καραντίνα - Πολίτης πήγε να κάνει τεστ και δεν εξετάστηκε ποτέ!

Φαινόμενα χάους έχουν κάνει την εμφάνιση τους, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, για τα οποία είναι απορίας άξιον αν έχουν γνώση ο Διοικητής Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας...
Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα κρούσματα που ανακοινώθηκαν στην Εύβοια την Τετάρτη (δείτε ΕΔΩ) βρίσκεται και ένα θηλυκό βρέφος το οποίο διαγνώστηκε με κορονοϊό την Τρίτη στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παιδίατρος που το εξέτασε δεν τέθηκε σε καραντίνα και μάλιστα εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης να κάνει βόλτες στη πόλη της Χαλκίδας.

Πήγε να κάνει τεστ για κορονοϊό, περίμενε 2 ώρες και στο τέλος η ειδικευόμενη γιατρός του απάντησε ότι και εκείνη ζαλίζεται αλλά δεν κάνει το τεστ...

Ένα άλλο κωμικοτραγικό γεγονός που έλαβε χώρα στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας αφορά επίσκεψη πολίτη που ένιωθε ζαλάδες και πονοκέφαλο το βράδυ του Σαββάτου (31-10-2020). Πήγε στις 23:15 και αφού του είπαν να βγάλει εισιτήριο για τα έκτακτα παθολογικά ιατρεία, το έδωσε στη συνέχεια σε έναν νεαρό ειδικευόμενο γιατρό που βρισκόταν μόνο αυτός εκεί και αφού του εξήγησε ο ασθενής τα συμπτώματα ζητώντας να του να εξεταστεί και να του γίνει τεστ για κορονοϊό, ο ειδικευόμενος του απάντησε «περάστε έξω από το ιατρείο και περιμένετε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και θα σας φωνάξει η παθολόγος που εφημερεύει».

Τελικά ο πολίτης δεν εξετάστηκε ποτέ. Γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα τον φώναξε η παθολόγος, η οποία ήταν και αυτή ειδικευόμενη, και του είπε ότι οι ζαλάδες μπορεί να οφείλονται στο άγχος και δεν μπορεί να του κάνει τεστ για τον κορονοϊό, λέγοντας του στο τέλος «και εγώ ζαλίζομαι αλλά δεν κάνω τεστ...»

Ο πολίτης αποχώρησε στη συνέχεια έξαλλος αλλά και απορημένος με αυτά που έζησε και είδαν τα μάτια του...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA