Αποδοκιμάστηκε η Βάκα στο Μπούρτζι: Αντί για χρήματα μοίρασε συσσίτια σε πλημμυροπαθείς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Αποδοκιμάστηκε η Βάκα στο Μπούρτζι: Αντί για χρήματα μοίρασε συσσίτια σε πλημμυροπαθείς (ΦΩΤΟ)

Στο Μπούρτζι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (29-12-2020) η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα παρέα με αντιδημάρχους και στελέχη της παράταξης της...

Και ενώ οι πλημμυροπαθείς ακόμα μετρούν τις πληγές τους από την βροχόπτωση που στοίχισε και ζωές τον περασμένο Αύγουστο και ακόμη δεν έχουν πάρει αρκετοί ούτε τα 600 ευρώ από τον Δήμο Χαλκιδέων, η Έλενα Βάκα πήγε και άφησε κάποια συσσίτια στο χώρο που στεγάζονται τα Κ.Α.Π.Η. Αγίου Νικολάου Ληλαντίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άκουσε και αποδοκιμασίες από κάποιους πλημμυροπαθείς που αντιλήφθηκαν την παρουσία της.

Μάλιστα η Έλενα Βάκα έβγαλε και το ακόλουθο δελτίο Τύπου για την διανομή των συσσιτίων:

«Στη διανομή τροφίμων και ποτών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, από τον Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού Κάτια Μεγάλου, τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Σέρρα και Βασίλη Γουρνή, την Πρόεδρο της Δ.Α.Ε.Ε.Π.Ε.Χ. Ευαγγελία Παλαιολόγου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Νικολάου Παναγιώτη Λυμπέρη και την Αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Μαρίνα Σκολίδη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε, ενόψει των εορτών, στο χώρο που στεγάζονται τα Κ.Α.Π.Η. Αγίου Νικολάου Ληλαντίων, με στόχο τη διανομή εορταστικών γευμάτων σε πλημμυροπαθείς, από τη θεομηνία της 9ης Αυγούστου, κατοίκους της περιοχής αλλά και σε όσους κατοίκους είχαν ανάγκη. “Είναι πολύ σημαντικό τις ιδιαίτερες αυτές γιορτές να είμαστε δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη, ακόμη περισσότερο στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν από τη θεομηνία της 9ης Αυγούστου στην Κοινότητα του Αγίου Νικολάου.

Η δράση αυτή, που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. με τη βοήθεια των κυριών από τα Κ.Α.Π.Η. της περιοχής, τις οποίες ευχαριστούμε πάρα πολύ, καταδεικνύει ακριβώς αυτό που θέλουμε να πετύχουμε ως Δήμος φέτος τα Χριστούγεννα.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, κανείς να μη νιώσει μόνος του και να μη λείψει τίποτα από το εορταστικό τραπέζι.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα