Η Κάλυμνος «γέμισε» κορονοϊό από τρεις αρραβώνες - Πάνω από 30 κρούσματα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Κάλυμνος «γέμισε» κορονοϊό από τρεις αρραβώνες - Πάνω από 30 κρούσματα

30 άτομα τουλάχιστον βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό στην Κάλυμνο, λόγω κορονοϊού τον οποίο διέσπειραν 3 αρραβώνες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο νησί...

Πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου αναφέρουν πως στα τρία αυτά γεγονότα υπήρξαν κρούσματα με Coνid-19 τα οποία μετέδωσαν τον ιό σε οικεία και φιλικά πρόσωπα, τα οποία μετά τα συμπτώματα που παρουσίασα, ελέγχθηκαν και υποχρεώθηκαν να τεθούν σε κατ' οίκον περιορισμό. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και η ιχνηλάτηση των προσώπων με τα οποία ήρθαν σε επαφή.

Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί άλλα 80 άτομα εκ των οποίων το ένα βρέθηκε θετικό στην Covid-19.

Με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων που παρατηρήθηκε στην Κάλυμνο τις  τελευταίες 5 ημέρες, με τον αριθμό των ατόμων που διαπιστώθηκε ότι είναι θετικά στον κορονοϊό να αυξάνεται καθημερινά, τόσο ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής ,όσο και ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης απηύθυναν έκκληση μέσω του kalymnos-news.gr για την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων, για να μην φτάσουμε όπως είπαν στο σημείο να χρειαστεί να κλείσει το νησί. Επίσης αναφέρθηκαν στη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο και στην απόφαση που λήφθηκε για την εντατικοποίηση των ελέγχων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA