Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών: «Οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα και θα υπάρχει πίεση γιατί απομένουν ελάχιστες κλίνες ΜΕΘ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών: «Οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα και θα υπάρχει πίεση γιατί απομένουν ελάχιστες κλίνες ΜΕΘ»

Δείτε τι δήλωσε η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη:

«Τα μέτρα πάρθηκαν σε σωστή χρονική στιγμή καθώς, στην Αττική υπάρχει μεγάλη αύξηση των διασωληνωμένων, αλλά και των νέων κρουσμάτων. Έπρεπε να παρθούν τα μέτρα για να μειωθούν άμεσα τα κρούσματα.

Εάν οι πολίτες τηρούν σωστά τα μέτρα, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν τηρήσει και γίνονται καθημερινά πολλά tests τα μέτρα θα αποδώσουν. Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκε αύξηση 11% της βρετανική μετάλλαξης στα παιδιά, είναι γνωστό ότι έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα, ωστόσο μέχρι στιγμής οι μαθητές νοσούν με ήπια συμπτώματα. Χρειάζεται προσοχή διότι ο μεταλλαγμένος ιός γίνετε πιο επιθετικός από τον απλό ιό και μερικές φορές θανατηφόρος.

Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες μπορεί μέσα σε λίγα 24ωρα να καλυφθούν όσες κλίνες απομένουν. Μέχρι χθες η πλειονότητα ήταν στο 77%, στις επόμενες εφημερίες θα υπάρχει πίεση στο Ε.Σ.Υ.».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA