Παρατείνεται το lockdown: Σε «βαθύ κόκκινο» παραμένει και η Εύβοια - Αναμενόμενα όσα ανακοινώθηκαν - Τέλος γάμοι, βαφτίσεις και μνημόσυνα - Τι ισχύει για την Καθαρά Δευτέρα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παρατείνεται το lockdown: Σε «βαθύ κόκκινο» παραμένει και η Εύβοια - Αναμενόμενα όσα ανακοινώθηκαν - Τέλος γάμοι, βαφτίσεις και μνημόσυνα - Τι ισχύει για την Καθαρά Δευτέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρατείνεται το lockdown τόσο στην Εύβοια, όπως αναμενόταν, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο»...

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12-03-2021) νέες περισσότερες περιοχές μπαίνουν από το Σάββατο (13-03-2021) στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού, το «βαθύ κόκκινο».

Πρόκειται για την Ευρυτανία, το Κιλκίς, την Λέσβο, την Χαλκιδική και τους δήμους Κατερίνης, Ιωαννίνων, Σκιάθου, Χανίων και Μετσόβου.

Για την Καθαρά Δευτέρα ισχύει ό,τι και σήμερα. Δηλαδή, δεν επιτρέπονται οι υπερ-τοπικές μετακινήσεις, είπε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Οι μετακινήσεις με τα SMS 2 και 3 θα γίνονται εντός του δήμου διαμονής ή εντός 2 χιλιομέτρων από την οικία. Για το SMS 6 η μετακίνηση θα γίνεται πεζή ή ποδήλατο. Οπότε, όπως είπε ο Ν. Χαρδαλιάς και το πέταγμα του χαρταετού τη Δευτέρα θα γίνει κοντά στις οικίες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι δεν επιτρέπεται η παραμονή πολιτών σε χώρους εξωτερικής άθλησης, οργανωμένες μαρίνες, πάρκα και άλση και απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 5:00 το πρωί, εκτός από την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 21:00 το βράδυ ως τις 5:00 το πρωί.

Ακόμη νέα δεδομένα ισχύουν σχετικά με τις τελετές στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου («βαθύ κόκκινο»), όπως η Εύβοια, καθώς ανακοινώθηκε ότι αναστέλλεται η τέλεση γάμων, βαφτίσεων αλλά και τα μνημόσυνα.

Επιτρέπεται η τέλεση θρησκευτικών λειτουργιών αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικούς λειτουργούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων, με εξαίρεση τις κηδείες, όπου επιτρέπεται η παρουσία έως 9 ατόμων.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA