Βόρεια Εύβοια: Δύο συλλήψεις από την ΟΠΚΕ για κοκαϊνη και ηρωϊνη σε Προκόπι και Μαντούδι - Πρόστιμα και για τον κορονοϊό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Δύο συλλήψεις από την ΟΠΚΕ για κοκαϊνη και ηρωϊνη σε Προκόπι και Μαντούδι - Πρόστιμα και για τον κορονοϊό (ΦΩΤΟ)

«Μύρισε» τα κρυμμένα ναρκωτικά η Ομάδα της Γ΄ ΟΠΚΕ του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, παρουσία και του πολύμπειρου, Νίκου Γεωργόπουλου (φωτο πάνω δεξιά), ο οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας και έχει δείξει δείγματα γραφής με την πολύχρονη δράση του...

Συγκεκριμένα στη πρώτη περίπτωση:

Συνελήφθη 28χρονος Έλληνας το βράδυ της Παρασκευής (12-03-2021) στο Προκόπι από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:

• 5 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 5,5 γραμμαρίων, πίσω από την κονσόλα του ραδιοφώνου,

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 5,9 γραμμαρίων, στον χώρο των αποσκευών του οχήματος (κάτω από πλαστικό κάλυμμα),καθώς και 

• αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, ομοίως στην προαναφερόμενη κρύπτη.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαιώθηκε σε αυτόν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού (άσκοπη μετακίνηση). 

Στη δεύτερη περίπτωση:

Συνελήφθη 26χρονος Έλληνας το απόγευμα του Σαββάτου (13-03-2021) στο Μαντούδι από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν αντίστοιχα ποσότητες:

• ηρωίνης σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 5 γραμμαρίων και

• κοκαΐνης, μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA