Φρίκη στο Γυμνό Ερέτριας: Ακαριαίος θάνατος από ηλεκτροπληξία για τρεις εργάτες ιδιωτικής εταιρείας! Έκαναν εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ - Σοβαρά τραυματίας ο τέταρτος! (ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρίκη στο Γυμνό Ερέτριας: Ακαριαίος θάνατος από ηλεκτροπληξία για τρεις εργάτες ιδιωτικής εταιρείας! Έκαναν εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ - Σοβαρά τραυματίας ο τέταρτος! (ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ανείπωτη τραγωδία με τρεις νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (01-04-2021) στο χωριό Γυμνό του Δήμου Ερέτριας... 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τρεις εργάτες της εταιρείας «ΑΚΤΩΡ» που έκαναν εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ, βρήκαν τραγικό ακαριαίο θάνατο από ηλεκτροπληξία. Ο ένας βρισκόταν πάνω στο στύλο της ΔΕΗ και οι άλλοι τρεις ήταν από κάτω όταν χτυπήθηκαν από το ρεύμα, με τον τέταρτο συνάδελφο τους να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

Νεκροί είναι o 43χρονος Γιάννης Καρλατήρας, ο 55χρονος Γιώργος Τόσκας και ο 45χρονος Αλβανός Άλεξ Μπρούκα.

Ο πρόεδρος του ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης σε δηλώσεις του σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι: «Στο σημείο που δούλευαν δεν υπήρχε τάση. Πρέπει να έκαναν συντήρηση γραμμής. Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποιο σημείο ήταν και πώς με αυτή την τάνυση του σύρματος ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα σύρματα. Ίσως να ήταν κάποιος υποσταθμός δίπλα. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι ότι τάνυζαν το σύρμα, το καλώδιο δηλαδή, το οποίο μετά από ταλάντωση κόπηκε. Από τη στιγμή που έφυγε και ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα σύρματα μετέφερε το ρεύμα».

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΔΕΙΤΕ (ΣΚΛΗΡΕΣ) ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του EviaZoom.gr:







Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA