Ασφάλεια Αττικής: Μετά από πολύχρονη παρακολούθηση! Τα άτομα που συνελήφθησαν για ανατίναξη ΑΤΜ τραπεζών σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και άλλους νομούς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ασφάλεια Αττικής: Μετά από πολύχρονη παρακολούθηση! Τα άτομα που συνελήφθησαν για ανατίναξη ΑΤΜ τραπεζών σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και άλλους νομούς (ΦΩΤΟ)

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις ΑΤΜ Τραπεζών από το 2020 με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK ) και εκρηκτικών υλών, στην Αττική και στην περιφέρεια...

Πρόκειται για 5 μέλη της εγκληματικής οργάνωση, εκ των οποίων οι 4 ημεδαποί ηλικίας 22, 25, 26 και 27 ετών και 25χρονος αλλοδαπός.

Το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της, ανέρχεται στις 915.000 ευρώ. Όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διήγαν πολυτελή βίο, τον οποίο επιδείκνυαν με κάθε ευκαιρία τόσο στις καθημερινές τους συναναστροφές, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) με πανάκριβα αυτοκίνητα κ.α.

Εξιχνιάσθηκαν 27 περιπτώσεις εκρήξεων ΑΤΜ, προς το παρών, εκ των οποίων:

- 22 στην Αττική
- 2 στην Φθιώτιδα
- 1 στη Βοιωτία
- 1 στην Αργολίδα
- 1 στην Αχαΐα και
- 9 περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των 5 ατόμων:

(Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.)

1) (επ) ΜΠΟΥΚΛΗ (ον) ΝΙΚΗΦΟΡΟ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ και της ΠΩΛΙΝΑΣ, γεννηθέντα την 24-2-1995 στη Νίκαια:

2) (επ) ΠΑΣΙΑΝΙΔΗ (ον) ΣΤΥΛΙΑΝΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και της ΕΛΣΑΣ, γεννηθέντα την 24-10-1999 στην Αθήνα:

3) (επ) ΜΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑΝΗ (ον) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ του ΕΔΟΥΑΡΔΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ, γεννηθέντα την 10-11-1994 στην Αθήνα:

4) (επ) LAZGIYAN (ον) YEGHISHE του BAHRAM και της LAMARA , γεννηθέντα την 1-5-1996 στην Αρμενία:

5) (επ) ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ (ον) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΟΛΓΑΣ, γεννηθέντα την 4-11-1996 στην Αθήνα:

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA