Θα έχει και παρέα: Στις Φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης εκεί που κρατείται και ο Λιγνάδης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θα έχει και παρέα: Στις Φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης εκεί που κρατείται και ο Λιγνάδης

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης (φωτο πάνω δεξια) κλήθηκε σε απολογία για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού από την 15η τακτική Ανακρίτρια Αθηνών, εκείνος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και κρίθηκε προφυλακιστέος...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στο κατάστημα κράτησης Τρίπολης, με τη μεταγωγή του να γίνεται πιθανότατα την Τετάρτη (28-07-2021).

Σημειώνεται πως στις Φυλακές Τρίπολης βρίσκεται και ο ηθοποιός - σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Στις Φυλακές Τρίπολης και Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, προκειμένου να μην υπάρχουν κυρίως προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της απαξίας των αδικημάτων.

Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης της σωφρονιστικής πολιτικής, η Ευβοιώτισσα Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, προχώρησε στον διαχωρισμό των φυλακών, ανάλογα με τα εγκλήματα που διαπράττονται. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας έγινε τον Ιανουάριο του 2021.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA