Θανατηφόρο τροχαίο στα Ψαχνά: Παιδί αστυνομικών ο 19χρονος Βαγγέλης που «έσβησε» στην άσφαλτο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανατηφόρο τροχαίο στα Ψαχνά: Παιδί αστυνομικών ο 19χρονος Βαγγέλης που «έσβησε» στην άσφαλτο (ΦΩΤΟ)

Παιδί αστυνομικών είναι ο 19χρονος Βαγγέλης Μανιφάβας που βρήκε φρικτό ακαριαίο θάνατο, όπως και ο 18χρονος φίλος του - συνεπιβάτης του δικύκλου, Σταύρος Στουπής, (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα), λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (17-09-2021) στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, λίγο έξω από τα Ψαχνά...

Συγκεκριμένα ο πατέρας του, Λάμπρος Μανιφάβας υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων, ενώ η μητέρα του, Γεωργία Κοκκίνου υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Μανιφάβας: Σημειώνεται επίσης ότι ο πατριός του Σταύρου Στουπή είναι αστυνομικός, Δημήτρης Καραμπίνης, ο οποίος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων.

Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μηχανάκι, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο μάρκας cabrio mercedes, το οποίο οδηγούσε ο 67χρονος γιατρός (παθολόγος) Λεωνίδας Πολιτόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια του ρεπορτάζ για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή των δύο νεαρών

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA