Φονική σύγκρουση στο δρόμο Ψαχνών - Αρτάκης: Νεκροί δύο νεαροί που επέβαιναν σε μηχανάκι! Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός του cabrio (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φονική σύγκρουση στο δρόμο Ψαχνών - Αρτάκης: Νεκροί δύο νεαροί που επέβαιναν σε μηχανάκι! Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός του cabrio (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο, αυτή τη φορά, στο δρόμο Ψαχνών - Αρτάκης, σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (17-09-2021) με θύματα δύο νεαρούς που βρήκαν τραγικό θάνατο, αλλά και έναν σοβαρά τραυματία...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο νεαροί Σταύρος Στουπής και Βαγγέλης Μανιφάβας, ηλικίας 18 και 19 ετών αντίστοιχα, επέβαιναν σε μηχανάκι, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο μάρκας cabrio mercedes, το οποίο οδηγούσε ο 67χρονος γιατρός (παθολόγος) Λεωνίδας Πολιτόπουλος, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, λίγο έξω από τα Ψαχνά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μηχανάκι και το αυτοκίνητο καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τραγικό ακαριαίο θάνατο βρήκαν οι δύο νεαροί.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και απο΄κει σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Νεκροί είναι: ο 18χρονος Σταύρος Στουπής, ο οποίος έχει πατριό τον αστυνομικό Καραμπίνη που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων και ο 19χρονος Βαγγέλης Μανιφάβας, ο οποίος έχει πατέρα τον αστυνομικό Μανιφάβα, όπου και εκείνος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων.

Ο Σταύρος Στουπής που έχασε την ζωή του:  

Ο Βαγγέλης Μανιφάβας που έχασε την ζωή του:
 

Ο γιατρός Λεωνίδας Πολιτόπουλος που οδηγούσε το cabrio και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση:

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA