Δικαστήρια Αθηνών: Καταπέλτης το Δικαστικό Βούλευμα για τον ψευτογιατρό και την παρέα του! Στο εδώλιο και ο Ευβοιώτης γιατρός - πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος ως συνεργός για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Αθηνών: Καταπέλτης το Δικαστικό Βούλευμα για τον ψευτογιατρό και την παρέα του! Στο εδώλιο και ο Ευβοιώτης γιατρός - πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος ως συνεργός για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαστήρια Αθηνών: Καταπέλτης το Δικαστικό Βούλευμα για τον ψευτογιατρό και την παρέα του...

Στο σκαμνί θα κάτσει ως συνεργός του απατεώνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη και ο Ευβοιώτης γιατρός και πρώην Υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Προβλέπεται ισόβια κάθειρξη. 

Το Δικαστικό Συμβούλιο Αθηνών υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως Αθηνών Αγγελικής Κουρινιώτη και παραπέμπει σε δίκη τον ψευτογιατρό «Dr Kontos», Νίκο Κοντοστάθη, κατηγορούμενο για 12 θανάτους καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως και 16 συνεργούς του, ανάμεσα τους και ο Κώστας Μαρκόπουλος. 

Και όπως έχουμε γράψει και ξαναγράψει ο Κώστας Μαρκόπουλος γλίτωσε την προφυλάκιση πριν λίγους μήνες από τον Ανακριτή Αθηνών με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα: 

Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και μία φορά το μήνα θα πρέπει να δίνει το «παρών» σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολ0υθεί για την πολύκροτη υπόθεση του ψευτογιατρού όπως μεταδόθηκε και από το δελτίο ειδήσεων του MEGA: 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EVIAZOOM ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA