49χρονος ψυχάκιας έσφαξε την γυναίκα του με 23 μαχαιριές και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα - «Τον είχαμε στείλει στο ψυχιατρείο και τον άφησαν...», ξεσπά ο γιος τους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

49χρονος ψυχάκιας έσφαξε την γυναίκα του με 23 μαχαιριές και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα - «Τον είχαμε στείλει στο ψυχιατρείο και τον άφησαν...», ξεσπά ο γιος τους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνολικά 23 μαχαιριές δέχτηκε η 48χρονη από τον 49χρονο ψυχάκια σύζυγο της, ο οποίος την κατακρεούργησε όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε αιμόρφυρτη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης...

Σύμφωνα με την νεκροψία - νεκροτομή, οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα.

Αρχικά, αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για 8 μαχαιριές. Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, μετήχθη νωρίτερα ενώπιον της Εισαγγελέως που τού απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης απολογήθηκε προανακριτικά ότι προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Όπως προέκυψε ο ίδιος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές.

Την δολοφονία αποκάλυψε ο ίδιος ο 49χρονος, όταν παραδόθηκε στο Ααστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Τη σορό της 48χρονης συζύγου του (με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο) εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία τους. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

«Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής, εντελώς τρελός...»

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, ο γιος του ζευγαριού δηλώνει πως «ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Εχει πάει και έχει πει ότι τον απατάει η μάνα μου, δεν ξέρω τι τρέλα είχε στο μυαλό του, αλλά ναι, τέλος πάντων, δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Ερωτηθείς για το αν είχε ζητήσει και ο ίδιος τον εγκλεισμό του πατέρα του, απάντησε θετικά, εξηγώντας πως ο 49χρονος έχει νοσηλευτεί σε ιδρύματα και πως «ήταν τόσο άρρωστος τα τελευταία δύο χρόνια, πολύ χάλια», σχολιάζοντας πως «τους κρατάνε, τους επαναφέρουν και μετά τους βγάζουν».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA