«Πρόκειται περί κανίβαλου...», «Μου επιτέθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας...», «Εκβιάζει και απειλεί...» - Νέες αποκαλύψεις ακόμη και στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου για την εγκληματική δράση του έμμισθου συνεργάτη του Μπουραντά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Πρόκειται περί κανίβαλου...», «Μου επιτέθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας...», «Εκβιάζει και απειλεί...» - Νέες αποκαλύψεις ακόμη και στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου για την εγκληματική δράση του έμμισθου συνεργάτη του Μπουραντά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θέμα ξανά στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, με νέες αποκαλύψεις, έγινε στις 7 Δεκεμβρίου 2021, η εγκληματική δράση του έμμισθου διορισμένου συνεργάτη του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά που πληρώνεται με δημόσιο χρήμα κάθε μήνα...

Μιλάμε φυσικά για τον αδίστακτο ψυχάκια και τραμπούκο Νίκο Αγγελή, όπου ο εν λόγω κύριος ήδη έχει καταγγελθεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και εκτός Εύβοιας, για τις σοβαρότατες εγκληματικές πράξεις που έχει διαπράξει, από απειλές, συκοφαντίες και τραμπουκισμούς μέχρι και απόπειρα δολοφονίας, συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας, με τουλάχιστον ένα συνεργό που είναι συνεργάτης του, κ.α. (με στοιχεία, μαρτυρίες και βίντεο), και στην προσπάθεια του το συγκεκριμένο άτομο για να γλιτώσει (σ.σ. που δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο) χρησιμοποιεί ως δικηγόρο του μία κουμπάρα του πρώην αποτυχημένη υποψήφια βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ αλλά μέχρι και συγγενικό του πρόσωπο, πρώτου βαθμού, η οποία είναι δικαστική γραμματέας στα Δικαστήρια Χαλκίδας και η οποία έχει στενές φιλικές σχέσεις με Δικαστές και Εισαγγελείς των Δικαστηρίων Χαλκίδας...

Χαρακτηριστικές οι νέες αποκαλύψεις που αναφέρθηκαν επίσης για τον εν λόγω κύριο στο δημοτικό συμβούλιο της 7ης Δεκεμβρίου 2ο21 όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ όπου άμεσα οι αρμόδιες Αρχές πρέπει να ασχοληθούν άμεσα με τον εν λόγω κύριο πριν ...γίνει το "κακό", που ίσως είναι θέμα χρόνου να γίνει, σύμφωνα και με τις απειλές και τις πράξεις του ιδίου. Γιαυτό και ενημερωτικά συμπληρώνουμε πως ολόκληρο το ΒΙΝΤΕΟ με τις νέες καταγγελίες και αποκαλύψεις κατά Αγγελή θα προσκομιστεί στην Ασφάλεια Αττικής και στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου Αρετή Μπάτσα ανέφερε για τον Νίκο Αγγελή:

"Να θυμίσω ότι μέχρι και ο δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου κ.Αμπελιώτης ήταν ο πρώτος που απαίτησε να φύγει ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο. Το θέμα είναι ο Αγγελής και είναι μεγάλο το θέμα, είναι μείζον, δεν είναι μικρό να το προσπερνάμε λόγω της πανδημίας. Κανιβαλιστικές συμπεριφορές δεν θα δεχθούμε στο Δήμο μας. Γιατί περί κανίβαλου πρόκειται..."

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κιούσης ανέφερε για τον Νίκο Αγγελή:

"Δυστυχώς αναγκάζομαι και εγώ να αναφερθώ στον τρόπο λειτουργίας του εκπροσώπου τύπου του Δήμου κ. Αγγελή για την απρεπή συμπεριφορά του που για άλλη μία φορά επέδειξε. Πριν από λίγο καιρό είχε συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της "γιάφκας" που είχε κάνει λόγο ο Αγγελής γιατί εγώ έπινα καφέ σε κάποιο συγκεκριμένο καφέ κάποια πρωινά με κοινούς φίλους από όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Ο Αγγελής μας είχε αποκαλέσει και χαρακτηρίσει και το κατάστημα και εμάς με τρόπους αχαρακτήριστους. Και τότε είχε αναφερθεί από τον δήμαρχο ότι θα ληφθούν μέτρα γιατί προφανώς αναγνωρίστηκε ότι πρόκειται για απαράδεκτη κίνηση και μάλιστα από ένα άτομο που πληρώνεται από τον Δήμο. Προχθές λοιπόν ήμουν μάρτυρας στο δικαστήριο της κ.Στουπή", πρόσθεσε ο δημοτικός σύμβουλος και τόνισε ότι δέχτηκε επίθεση από τον Νίκο Αγγελή έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. "Ο άνθρωπος αυτός πληρώνεται από τον Δήμο και μέχρι και ο δήμαρχος είχε μείνει άφωνος με αυτή την συμπεριφορά του. Δυστυχώς βλέπω έναν άνθρωπο ο οποίος εκπροσωπεί τον δήμαρχο και τον δήμο μας να συμπεριφέρεται τόσο απρεπέστατα και δεν ξέρω που αποσκοπεί τελικά αυτός ο κύριος και γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Θέλω ο δήμαρχος πραγματικά αυτή τη φορά να λάβει κάποια μέτρα, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Έχουμε έναν κύριο, ο οποίος δεν είναι καν από το τόπο μας και έρχεται σε συνέχεια γεγονότων και πράξεων να δυναμιτίζει το κλίμα ακόμα και μεταξύ μας. Θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά του και θέλω να ακούσω και τον δήμαρχο τι μέτρα θα λάβει επιτέλους, δεν μπορεί αυτός ο κύριος να συμπεριφέρεται έτσι. Το θέμα το θεωρώ πολύ σοβαρό τον τρόπο αυτό συμπεριφοράς του και ο δήμαρχος θα πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα στον συνεργάτη του..."

Καταπέλτης για τον Νίκο Αγγελή ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Βλάχος λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Κλείνω 20 χρόνια ως αυτοδιοικητικός σε εκατοντάδες δημοτικά συμβούλια έχουν δει τα μάτια μου πράγματα και θαύματα αλλά αυτό που βιώνουμε τώρα στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου είναι θλιβερά και ελεεινά ταυτόχρονα. Αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 2-3 χρόνια με αυτό τον κύριο που μας κουβάλησε ο δήμαρχος εδώ ως ειδικό συνεργάτη. Αυτός που τον έφερε εδώ τον έφερε για συγκεκριμένο λόγο, τον έφερε για να ανοίξει ένα βόθρο... Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι σε αυτό τον βόθρο έχουν πέσει ο κύριος δήμαρχος και αυτοί που ενστερνίζονται τις τακτικές και τις πρακτικές του κ.Αγγελή. Άμα καταλάβουν το τι κακό τους κάνει τότε θα τον διώξουν από μόνοι τους. Έχει εκμαυλίσει την πολιτική ζωή του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου του τόπου το έχετε καταλάβει αγαπητοί συνάδελφοι; Απευθύνομαι στους συναδέλφους μου όλους του δημοτικού συμβουλίου που έχουν το ηθικό ανάστημα να το καταλάβουν αυτό και απαιτώ απ΄όλους να αντιδράσουν. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις... Ένας ειδικός συνεργάτης του δημάρχου να απειλεί δημόσια δημοτικούς συμβούλους, κύριε πρόεδρε κύριε Ζέρβα απευθύνομαι και σε εσάς. Έχει εμπλέξει το όνομα σας σε εκβιασμό δημοτικού συμβούλου και αυτό θα σας βαρύνει για πάντα γιατί το κάνατε γαργάρα. Εσείς πρώτα έπρεπε να του πάρετε το κεφάλι.

Δεν μπορεί λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να εκβιάζει δημοτικούς συμβούλους, να χλευάζει πολίτες, να αποκαλεί τις επιχειρήσεις τους γιάφκες επειδή τυχαίνει να συχνάζουν εκεί αντίπαλοι της δημοτικής αρχής. Που ακούστηκε αυτό; Να εκβιάζει δημοτικούς συμβούλους. Κύριε πρόεδρε κύριε Ζέρβα χρησιμοποίησε το όνομα σας για να εκβιάσει δημοτικό σύμβουλο. Τεράστιο θέμα. Λέγονται πράγματα από τον συγκεκριμένο ή από κάποια site που διαχειρίζεται ο Αγγελής τα οποία είναι ανεπίτρεπτα. Μα δεν έχει λίγο φιλότιμο ο δήμαρχος; Και μάλιστα μιλάμε για έναν άνθρωπο που πληρώνεται με λεφτά του φορολογούμενου δημότη. Από το δημοτικό ταμείο πληρώνεται... Για να βρίζει δημότες, να βρίζει δημοτικούς συμβούλους, να βρίζει τον πάσα ένα ο οποίος έχει μία αντίθετη άποψη με την δημοτική αρχή. Που είμαστε ρε παιδιά; Σε τι καθεστώτα ζούμε;" κατέληξε ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Βλάχος και στη συνέχεια έκανε αναφορά, όπως και ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, Δημήτρης Θωμάς για ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook με την επωνυμία "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΟΥΡΟΣ" (σ.σ. το οποίο φέρεται να χρησιμοποιεί ο Αγγελής ή κάποιος συνεργάτης του κάτι που διερευνάται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελίες και μηνύσεις που έχουν αποσταλεί), ο οποίος βρίζει και χυδαιολογεί κατά δημοτικών συμβούλων, δημοτών, πολιτών και κατά πάντων.

Τέλος ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Βλάχος ανέφερε για τον Νίκο Αγγελή:

"Μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές αυτά, σε σκοτεινές του χαφιετισμού.... Δεν θα αντιδράσουμε καθόλου; δεν θα αντιδράσει κανένας; Κύριε δήμαρχε ο Τάσος Βλάχος σας μιλάει και σας απευθύνει κάτι εν πλήρη γνώση αυτών που λέω. Εάν δεν αποπέμψετε αυτόν τον ειδικό συνεργάτη που έχετε (τον Αγγελή) στα μάτια μου τουλάχιστον εμένα σας θεωρώ ως πολιτικά ανέντιμο αυτοδιοικητικό. Έχω πολλά να πω ακόμα ακόμα..."

Ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς προσπάθησε, για ακόμη μία φορά, με αστείες δικαιολογίες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον Νίκο Αγγελή για τον οποίο ωστόσο ακόμα και ο ίδιος παραδέχτηκε:

"Είναι ένα θέμα, είναι ένα πρόβλημα και εγώ πρέπει να βρω τρόπο να το αντιμετωπίσω..."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA