Δολοφονία 17χρονης: Άφαντος ο Πακιστανός σύντροφος της, τον ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα - Τι δήλωσε ο πατέρας της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία 17χρονης: Άφαντος ο Πακιστανός σύντροφος της, τον ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα - Τι δήλωσε ο πατέρας της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σόκαρε το πανελλήνιο η δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή με μώλωπες στο κρεβάτι της, ενώ είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας καβγάς με τον Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος έκτοτε έχει εξαφανιστεί...

Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι, αναζητείται και γίνονται έρευνες σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 21χρονου Σάνι ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κοπέλα.

Η 17χρονη και ο 21χρονος Πακιστανός με τον οποίο είχε σχέση:
Ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι μίλησε για την απώλεια της κόρης του και ανέφερε ότι έμαθε λεπτομέρειες για το φονικό, όταν του έστειλε μήνυμα η άλλη κόρη του.

Ο άνδρας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε ότι η 17χρονη δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από την σχέση που διατηρούσε με τον 21χρονο Πακιστανό. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφος της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA