Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Ο γνωστός για τις επιθέσεις του συκοφάντης εντολοδόχος του Δημάρχου επιτίθεται με αισχρά λόγια και μέσω ψεύτικου προφίλ... - Δείτε τι αναφέρει η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» - Η ανακοίνωση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Ο γνωστός για τις επιθέσεις του συκοφάντης εντολοδόχος του Δημάρχου επιτίθεται με αισχρά λόγια και μέσω ψεύτικου προφίλ... - Δείτε τι αναφέρει η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» - Η ανακοίνωση

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση που απέστειλε την Τρίτη (18-10-2022) στο EviaZoom.gr η δημοτική παράταξη του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, «Λαϊκή Συσπείρωση»:

«Αφού δεν πέρασαν οι συκοφαντίες και οι επιθέσεις του διά ζώσης, ο γνωστός για τις επιθέσεις του εντολοδόχος του Δημάρχου, είπε να δοκιμάσει έναν πιο θρασύδειλο τρόπο. Βεβαίως επειδή ο δήμος μας δεν είναι και τόσο μεγάλος, όλοι είμαστε γνωστοί και για τις πράξεις μας και το ποιόν μας.

Ο εν λόγω «κύριος» μέσω του ψεύτικου προφίλ «Παναγιώτης Δημητρανόπουλος» στο facebook προσπαθεί να υποσκάψει το κύρος των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ.

Όμως ακόμα και όσοι δε συμφωνούν πολιτικά μαζί μας αναγνωρίζουν τις κρυστάλλινες θέσεις και δράση μας! Έτσι, ο εκλεκτός του Δημάρχου αυτοπαρουσιάζεται ως «συμβασιούχος» και αποκαλεί «βολεμένους» όσους έδωσαν και πέτυχαν σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ για να παλεύουν με πενιχρά μέσα να σβήσουν φωτιές κάθε καλοκαίρι, όπως ο Κώστας Κέκης επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Κύμης Αλιβερίου". Παρακάτω, εκφράζεται με αισχρά λόγια κατά του Κώστα Καρτελιά, επίσης εκλεγμένου με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Υπενθυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος συκοφάντης έχει επιτεθεί ξανά, με ανάλογο τρόπο και ήθος, τόσο στους εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όσο και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους που τόλμησαν να εκφράσουν διαφορετική άποψη από αυτή τη δημοτικής αρχής. Όμως “ο ψεύτης και ο κλέφτης σε πρώτο χρόνο χαίρονται”! Αυτό το γνωρίζει καλά η δημοτική αρχή που καλύπτει τον συκοφάντη.

Επίσης γνωρίζει ότι η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» χτίζει μία σχέση αλήθειας με τους δημότες. Αυτή την αλήθεια την εχθρεύεται και την φοβάται όπως άλλωστε και όλοι οι υποστηρικτές των αντιλαϊκών πολιτικών. Ευχαριστούμε τους δεκάδες συνδημότες μας που ήδη έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους απέναντι στις βρώμικες επιθέσεις.

Καλούμε τη δημοτική αρχή και τον κ. Δήμαρχο να πάρουν έστω και τώρα θέση, να σταματήσουν να εκτίθενται. Έτσι κι αλλιώς τα ψέματα και οι προβοκάτσιες δε μας τρομάζουν!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA