Νέες μαρτυρίες για τον «Άλλο Άνθρωπο» και τον Πολυχρονόπουλο: «Κοροϊδεύουν τον κόσμο, είναι αρπακτικό και επαγγελματίας ψεύτης, δεν αγόραζε τίποτα όλα ήταν χορηγίες - Είχα κάνει καταγγελία και σε εισαγγελέα από το 2013 αλλά δεν έκανε τίποτα...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέες μαρτυρίες για τον «Άλλο Άνθρωπο» και τον Πολυχρονόπουλο: «Κοροϊδεύουν τον κόσμο, είναι αρπακτικό και επαγγελματίας ψεύτης, δεν αγόραζε τίποτα όλα ήταν χορηγίες - Είχα κάνει καταγγελία και σε εισαγγελέα από το 2013 αλλά δεν έκανε τίποτα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες μεταδόθηκαν στο Live News την Τρίτη (06-02-2024) σχετικά με την δράση της κοινωνικής κουζίνας «O Άλλος Άνθρωπος» και του ιδρυτή της Κωνστίνου Πολυχρονόπουλου...

Εθελοντής μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι συμμετείχε στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας από το 2013.

«Συμμετείχα στις δράσεις στην Κουμουνδούρου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Παραδίπλα, στην οδό Σοφοκλέους, όπου εκεί μαζεύονται άστεγοι, ο δήμος κάνει συσσίτια το πρωί και το βράδυ και η εκκλησία το μεσημέρι. Ήταν συσσίτια από catering και οι περισσότεροι προτιμούσαν να πάρουν γεύμα από εκεί. Οπότε οι μερίδες που μοιράζαμε δεν ήταν πολλές, ήταν από 25 – 40, βία 50».

«Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ψεύτης»

«Από αυτά που ακούω δεν εκπλήσσομαι. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ψεύτης. Είναι ένας τυχοδιώκτης με τον ψυχρό υπολογισμό ενός αρπακτικού».

«Δεν αγόραζε τίποτα ο Πολυχρονόπουλος»

«Μόνο μια φορά μαγείρεψε κρέας στο διάστημα που ήμουν εκεί, «δεν αγόραζε τίποτα, καθώς όλα ήταν από προσφορές και χορηγίες».

«Είχα καταγγείλει τον ‘Άλλο Άνθρωπο”»

«Είμαι από τους μοναδικούς, αν όχι ο μοναδικός που πήγα μαζί με ένα άλλο άτομο, ήταν κι εκείνος εθελοντής, στους εισαγγελείς Διαφθοράς. Μιλήσαμε με την γραμματέα τους, φεύγει η γραμματέας τους και πάει να μιλήσει με κάποιο εισαγγελέα, βγαίνει έξω κι αντί να μας πάρει τα ονόματά μας, μας είπε να συμπληρώσουμε την καταγγελία μας περιγραφικά σε ένα χαρτί και να φύγουμε. Τελικά δεν έκανε τίποτα. Αυτό έγινε τέλος 2013 με αρχές 2014, δεν θυμάμαι μήνα...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA