ΕΣΥ ...για κλάματα: «Πλημμύρισε» από ράντζα και το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΕΣΥ ...για κλάματα: «Πλημμύρισε» από ράντζα και το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» (ΦΩΤΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από τη βραδινή εφημερία στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, με τους διαδρόμους των «επειγόντων» γεμίζουν με ράντζα και τους ασθενείς να στριμώχνονται ο ένας πάνω στον άλλον... 

Η σχετική φωτογραφία που καταδεικνύει την εγκατάλειψη του ΕΣΥ, δημοσίευσε η ιστοσελίδα 902.gr. Ανάμεσα στους ασθενείς εμφανίζονται και κάποιο από το υγειονομικό προσωπικό, που προσπαθούν να βοηθήσουν υπό αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες. 

Σε δήλωσή της η Γεωργία Φιλίππα, παθολόγος στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, σημειώνει με αφορμή την εικόνα στην εφημερία του Νοσοκομείου:

«Είναι μια εικόνα στοιβαγμένων κατά δεκάδες ασθενών πάνω σε φορεία, που περιμένουν ώρες για να εξεταστούν, και γιατρών και νοσηλευτών που τρέχουν πανικόβλητοι για να προλάβουν και να ...χωρέσουν ανάμεσά τους, ώστε να τους περιθάλψουν. Είναι μια εικόνα που δεν προέκυψε από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά την έχτισαν οι πολιτικές της υποστελέχωσης των νοσοκομείων, της ολοένα και βαθύτερης εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος Υγείας, της διάλυσης της ΠΦΥ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA