Δήμος Χαλκιδέων - Άννα Παππά σε Βάκα: «Καλό θα ήταν να σωπάσετε πια, η πραγματική σας αλήθεια αρχίζει και ξεσκεπάζεται…» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δήμος Χαλκιδέων - Άννα Παππά σε Βάκα: «Καλό θα ήταν να σωπάσετε πια, η πραγματική σας αλήθεια αρχίζει και ξεσκεπάζεται…» (ΦΩΤΟ)

Ολόκληρη η ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» του Δήμου Χαλκιδέων, Άννα Παππά:

«Απάντηση στην αξιότιμη Δήμαρχο Δήμου Χαλκιδέων κα Βάκα σχετικά με την αναφορά μας στην κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Δήμαρχο για τις "προσωπικές" της διαβεβαιώσεις για τη στατική επάρκεια των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας. ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ όμως! Περιμένουμε να δημοσιεύσει και τα αποτελέσματα του ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ που όφειλε να κάνει, καθώς και τις ειδικές εργασίες αποκατάστασης του οπλισμένου σκυροδέματος. Αναλυτικά και με φωτογραφική τεκμηρίωση για κάθε στάδιο επέμβασης στις κερκίδες.

Προσωπικές, προφορικές διαβεβαιώσεις στατικής επάρκειας σε τόσο εκτεταμένες φθορές, δεν είναι αποδεκτές από κανέναν ΜΗ ΕΙΔΙΚΟ, ακόμα και εάν είναι η ίδια η Δήμαρχος που παρεμπιπτόντως επαγγέλλεται ΝΟΜΙΚΟΣ…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δημοσιευτούν υπογεγραμμένες "βεβαιώσεις στατικής επάρκειας" από αρμόδιους μηχανικούς που έχουν ελέγξει με λήψη δοκιμίων τις κερκίδες και όχι δια όρασης (και όχι καλής από ότι φαίνεται), σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Βάκα.

Τότε θα μας φύγει η ανησυχία και η "κινδυνολογία" για την ασφάλεια του κοινού και θα ηρεμήσουμε. Φυσικά θέλουμε να γίνουν όλοι οι αγώνες, αλλά για εμάς προέχει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ και όχι να εθελοτυφλούμε σε σοβαρά θέματα όπως αυτό, προκειμένου να γινόμαστε αρεστοί σε όλους. Το γεγονός ότι η ίδια ασχολήθηκε προσωπικά μαζί μου με δημόσιες ανακοινώσεις και χαρακτηρισμούς, με τιμά μεν, αλλά αποδεικνύει ότι η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης και δεν μπορεί να συγκρατήσει πλέον τον εκνευρισμό της για τις αλήθειες που αναδεικνύουμε. Κάτι…που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει…σε μια έμπειρη αυτοδιοικητικό σαν και αυτήν.

Η αλήθεια είναι σκληρή όμως και ΠΟΝΑΕΙ κα Βάκα! Μετά λύπης μας συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι άλλος παραπληροφορεί το κόσμο εδώ και χρόνια. Ελπίζουμε μόνο να μη γίνει μόνο, λόγω των συνήθη πρακτικών σας, αυτό που απευχόμαστε όλοι…. Οι μπακαλίστικες λογικές της Δημοτικής Αρχής, τύπου ..έλα μωρέ τι πρόκειται να συμβεί…μας βρίσκει κάθετα αντίθετους!

Τελειώνοντας….το ποιος χαρακτηρίζεται από ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ το έχει δείξει η ιστορία. Λειτουργούσατε εν γνώση σας κα Βάκα, το θέατρο Παπαδημητρίου επί σειρά ετών χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ θέτοντας σε κίνδυνο όλους τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων, μικρούς και μεγάλους. Και για αυτό παραπληροφορήσαμε τους Δημότες μας;;;

Καλό θα ήταν να σωπάσετε πια κα Βάκα… Η πραγματική σας αλήθεια αρχίζει και ξεσκεπάζεται… Ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον…βλέπει, ακούει και κρίνει…»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA