Ταινία τρόμου στα Άνω Λιόσια: 59χρονος διέμενε για μήνες με τον νεκρό πάτερα του και μετά τον έκαψε γιατί δεν είχε χρήματα να κάνει την κηδεία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ταινία τρόμου στα Άνω Λιόσια: 59χρονος διέμενε για μήνες με τον νεκρό πάτερα του και μετά τον έκαψε γιατί δεν είχε χρήματα να κάνει την κηδεία (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη φρικτή οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (31-05-2024) στα Άνω Λιόσια Αττικής, όπου ο γιος έκαψε τη σορό του 82χρονου πατέρα του, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός στο σπίτι για μήνες...

Ο 82χρονος φαίνεται να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια πλην όμως, ο γιος του πριν από λίγες ημέρες του έβαλε φωτιά για να τον αποτεφρώσει. Επί μήνες, ο 59χρονος ζούσε στο ίδιο σπίτι μαζί με τον νεκρό πατέρα του.

Ο 59χρονος στην προσπάθειά του να μεταφέρει τη σορό για να την κάψει, αποκόπηκαν μέλη και έτσι τα πέταξε στα σκουπίδια... Στον κάδο απορριμμάτων δίπλα από το σπίτι το κεφάλι του άτυχου 82χρονου και κάποια μέλη.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του 59χρονου, ο οποίος ομολόγησε πως ήταν ήδη νεκρός και τον έκαψε αργότερα επειδή δεν είχε χρήματα να τον κηδέψει.

Ο 59χρονος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είχα χρήματα για να κάνω την κηδεία και θόλωσα. Δεν άντεχα και την μυρωδιά και τον έκαψα. Ζήτησα δανεικά από συγγενείς αλλά δεν μου έδωσαν. Μετά σκεφτόμουν πώς θα ζήσω… Μετά σκεφτόμουν τη σύνταξη...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA