ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λάμπρος Χουλιαράς νέος Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας! Βοηθός του ο πρώην Αστυνομικός Υποδιευθυντής του Αγίου Παντελεήμονα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λάμπρος Χουλιαράς νέος Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας! Βοηθός του ο πρώην Αστυνομικός Υποδιευθυντής του Αγίου Παντελεήμονα

Ο Ευβοιώτης Λάμπρος Χουλιαράς στο τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας...

Με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, ο Λάμπρος Χουλιαράς μετακινήθηκε από την Δ΄Αστυνομική Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, που ήταν αστυνομικός διευθυντής, στην περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Στερεάς Ελλάδας, ως Αστυνομικός Διευθυντής τάξης Εύβοιας.

Επίσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, μετακινήθηκε ο Υποδιευθυντής του Αστυνομικού τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα, Ευάγγελος Λεμπιδάκης, ως βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή Τάξης Εύβοιας, κ. Χουλιάρα.

Αλλάζουν τα πάντα στην ΕΛ.ΑΣ με την αναδιάρθρωση και οι Αστυνομικοί Διευθυντές, θα λέγονται πλέον Αστυνομικοί Διευθυντές Τάξης, ενώ καταργούνται πολλά αστυνομικά τμήματα.

Επίσης καταργούνται οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας θα υπάγεται ολοκληρωτικά στην περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία.

Επίσης, το αστυνομικό τμήμα συγχωνεύεται με την Τροχαία και την Τουριστική Αστυνομία και μόνο η Ασφάλεια θα είναι ξεχωριστή υπηρεσία.

Στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, θα υπάρχουν δύο γενικοί, ο Ταξίαρχος Κώστας Νικολάου υπέυθυνος για την Τάξη και ο Ταξίαρχος Στέφανος Λουλακούδης υπεύθυνος στην Ασφάλεια.

Όσον αφορά τον Κώστα Λάμπρου, ο οποίος διετέλεσε Αστυνομικός Διεύθυντής Εύβοιας για 6 μήνες, παραμένει στην Εύβοια και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα αναλάβει Διοικητής στο Αστυνομικό τμήμα ή στην Ασφάλεια Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA