«Θερμή» υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Θερμή» υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στη πόλη της Λαμίας συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης...

Ο Α. Τσίπρας έφθασε στη Λαμία το βράδυ της Πέμπτης (16-09-2019) και έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους της περιοχής, ενώ το «παρών» στην ομιλία του Πρωθυπουργού έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Εύβοια, αλλά και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει για ακόμα μία φορά την υποψηφιότητα του.
«Ο λαός της Λαμίας, όλος ο ελληνικός λαός είναι στο πόδι αυτές τις μέρες και παίρνει στα χέρια του το μέλλον του, γκρεμίζοντας σε κάθε συγκέντρωση μας, σε κάθε περιοδεία μας τα χυδαία ψέματα των δημοσκόπων και των επικοινωνιολόγων της συμφοράς του κ. Μητσοτάκη».

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με ένα απόσπασμα ομιλίας του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία, πριν από 75 χρόνια, την «πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία», όπως είπε.

Χαρακτήρισε «ανατριχιαστικά επίκαιρα» τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη, τα οποία λένε: 

«Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA