Χαλκίδα: Σπαραγμός για τον θάνατο του 17χρονου Γιώργου Κόκκινου - Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Σπαραγμός για τον θάνατο του 17χρονου Γιώργου Κόκκινου - Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον Γιώργο Κόκκινο - Το μαρτύριο των γονιών του νεαρού που έζησαν τις τελευταίες στιγμές του παιδιού τους...

Έχασε την μάχη με τον θάνατο, ο 17χρονος Γιώργος Κόκκινος, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", ύστερα από τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στην περιοχή Μακεδονικά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΗΔΕΙΑ
Τότε το μηχανάκι που οδηγούσε με συνεπιβάτη τον αδερφό του Νίκο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με επιβατικό αυτοκίνητο 62χρονου. Μία εβδομάδα μετά, ο 17χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε πένθος τους γονείς Μιμίκα και Μαρίνο Κόκκινο και τα δύο αδέρφια του, Εβελίνα και Νίκο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Εύβοια. Άνθρωποι που γνώριζαν τον 17χρονο, έκαναν λόγο για ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί, που ποτέ δεν είχε απασχολησει με τη συμπεριφορά του. Πλέον όλοι προσπαθούν να σταθούν στην οικογένειά του, που ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, στις 16:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών στην Χαλκίδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA