Η 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Η 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα όμορφο κορίτσι ήταν η Ιωάννα Γιαννακοπούλου, η άτυχη κοπέλα που έχασε τη ζωή της στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα της Λάρισας, eleftheria.gr
Η 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Η 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η άτυχη Ιωάννα, κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου Κοσμά Γιαννακόπουλου επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του παλαίμαχου διαιτητή μπάσκετ, Νίκου Πιτσίλκα. Μαζί τους ήταν και η 30χρονη Αλεξία Φεγγίτη.  

Η σύγκρουση σφοδρή. Ο Βασίλης Πιτσίλκας και η Αλεξία Φεγγίτη τραυματίστηκαν σοβαρά. Αλλά πιο σοβαρά απ’ όλους τραυματίστηκε η Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της καραμπόλας κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο. 

Όμως δυστυχώς δεν άντεξε. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Τις ανέκτησε λίγο αργότερα αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.  

Η 28χρονη κοπέλα κατέβαινε από τη Λάρισσα στην Αθήνα για να στηρίξει την αδερφή της, τη δημοσιογράφο της εκπομπής Join Us Θάλεια Γιαννακοπούλου και να παραβρεθεί σε bazaar που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA