Σχηματάρι: Συγκλoνίζει η σύζυγος εγκλωβισμένου οδηγού - "Με έπαιρνε τηλέφωνο και καλούσε σε βοήθεια" - Θρήνος για την 28χρονη Ιωάννα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σχηματάρι: Συγκλoνίζει η σύζυγος εγκλωβισμένου οδηγού - "Με έπαιρνε τηλέφωνο και καλούσε σε βοήθεια" - Θρήνος για την 28χρονη Ιωάννα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ
Αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις για την φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι - Στο eviazoom.gr μιλούν η σύζυγος και ο φίλος του 39χρονου τραυματία - οδηγού Θανάση Μπουτζαρέλου που απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας - Σήμερα το πρωί ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της άτυχης Ιωάννας Γιαννακοπούλου - Πέντε γυναίκες και δύο άνδρες, συνολικά οι τραυματίες - Παραλίγο να ξεκληριστεί μία ολόκληρη οικογένεια που πήγε να παρακολουθήσει την ορκωμοσία της 30χρονης Αλίκης Κόνταρη,(επίσης τραυματίας) στην Λαμία

ΒΙΝΤΕΟ


ΒΙΝΤΕΟ - Μεταμεσονύκτιες δηλώσεις Γιάννη Καρούζου στους δημοσιογράφους Συγκλόνισε το πανελλήνιο η καραμπόλα τουλάχιστον 35 αυτοκινήτων στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, (στο ύψος των παλιών διοδίων του Σχηματαρίου) που άφησε πίσω της, μία νεκρή κοπέλα ηλικίας 28 ετών και εφτά τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι καταγγελίες αναφέρουν  πως το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό με αποτέλεσμα να μην πιάνουν τα φρένα. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν επίσης δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο (μετέφερε μαθητές και είναι καλά στην υγεία τους)
Εικόνες από την φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή κοπέλα και έξι τραυματίες (ΦΩΤΟ)
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ
Θρήνος για την 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Σήμερα το πρωί έγινε η ταυτοποίηση στοιχείων από τους συγγενείς της. Όπως έγινε γνωστό, οι διασώστες κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά η κατάστασή της όμως ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, από τα πολλαπλά τραύματα που έφερε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα τραυματίες είναι οι, Βασίλης Πιτσίλκας 28 ετών, Θανάσης Μπουτζαρέλος 39 ετών, Αλεξία Φεγγίτη 30 ετών, Παναγούλα Δορλή 55 ετών, Μαρία Δορλή 46 ετών, Αλίκη Κόνταρη 30 ετών και Θεοδώρα Κόνταρη 29 ετών. Οι τέσσερις τελευταίες γυναίκες είναι συγγενείς και παραλίγο να ξεκληριστεί η οικογένεια τους, κατά την επιστροφή τους από ταξίδι στην Λαμία, που είχαν πάει να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία της 30χρονης Αλίκης Κόνταρη.
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ
Στο eviazoom.gr μίλησαν αποκλειστικά η σύζυγος και ο φίλος του 39χρονου τραυματία - οδηγού Θανάση Μπουτζαρέλου που απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ
"Είχε εγκλωβιστεί μέσα στο φορτηγό του. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και καλούσε σε βοήθεια. Είναι καλά αυτή την στιγμή. Πήγα και είδα που έγινε η καραμπόλα και έχω σοκαριστεί που είδα έτσι τα αυτοκίνητα. Ήταν τυχερός που κατάφερε και βγήκε από το φορτηγό." τονίζει η σύζυγος του, , ενώ ο φίλος τους τραυματία άφησε αιχμές για τον εργολάβο του έργου στο ύψος των παλιών διοδίων του Σχηματαρίου.
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας, Γιάννης Καρούζος, δήλωσε: "Αντιμετωπίσαμε οκτώ περιστατικά που μας έφερε το ΕΚΑΒ. Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στους συγγενείς της νεαρής κοπέλας που δεν τα κατάφερε. Από τους άλλους επτά, οι έξι είναι καλά και ο ένας είναι πιο σοβαρά. Πρόκειται για πέντε γυναίκες και δύο άνδρες...".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εικόνες από την φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή κοπέλα και εφτά τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA