Εικόνες από την φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή κοπέλα και εφτά τραυματίες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εικόνες από την φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή κοπέλα και εφτά τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από την φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή κοπέλα και έξι τραυματίες (ΦΩΤΟ) Θρήνος για την νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο Χαλκίδας...

Το απίστευτο τροχαίο συνέβη στις 18:00 το απόγευμα, στο 61ο χλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα (στο ύψος των παλιών διοδίων του Σχηματαρίου).

Εικόνες από την φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή κοπέλα και έξι τραυματίες (ΦΩΤΟ)
Εικόνες από την φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή κοπέλα και έξι τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον 35 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν δύο νταλίκες και ένα τουριστικό λεωφορείο. Από τον τόπο του δυστυχήματος τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και μετάφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας μία νεκρή κοπέλα, (αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων) και 7 τραυματίες εκ των οποίων ο ένας αρκετά σοβαρά.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό με αποτέλεσμα να μην πιάνουν τα φρένα, ενώ η κυκλοφορία στην Εθνική είχε διακοπεί για αρκετή ώρα και γινόταν από την παρακαμπτήρια οδό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην Αθηνών-Λαμίας- Νεκρή μια κοπέλα και δύο σοβαρά τραυματίες

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA