Οι ληστές με το σίδερο "χτύπησαν" στην Εύβοια - Έκαψαν 78χρονο άντρα στο πρόσωπο στα Νέα Στύρα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οι ληστές με το σίδερο "χτύπησαν" στην Εύβοια - Έκαψαν 78χρονο άντρα στο πρόσωπο στα Νέα Στύρα!

Οι ληστές με το σίδερο "χτύπησαν" στην Εύβοια - Έκαψαν 78χρονο άντρα στο πρόσωπο στα Νέα Στύρα!
Συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας για τους αδίστακτους ληστές που έκαψαν ηλικιωμένο άντρα στο πρόσωπο με το πυρακτωμένο σίδερο, του έσπασαν δύο πλευρά και έδεσαν αυτόν και τη γυναίκα του...

Όλα συνέβησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (21-12-2014) όταν ο συνταξιούχος αγροφύλακας χρειάστηκε να βγει έξω από το σπίτι του. Κατά την επιστροφή του, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές και στη συνέχεια τον έσυραν στο σπίτι όπου και έδεσαν, τόσο αυτόν όσο και τη σύζυγό του, χειροπόδαρα. Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ο ηλικιωμένος υπέστη κατάγματα στα πλευρά.

Οι ληστές, όμως, δεν εξάντλησαν εκεί την αγριότητά τους. Συνέχιζαν να ρωτούν επίμονα το ηλικιωμένο ζευγάρι πού κρύβει χρήματα και κοσμήματα και επειδή έκριναν ότι οι απαντήσεις δεν τους ικανοποιούσαν, ο ένας εκ των δύο γύρισε και είπε στη γυναίκα: «Έτσι είσαι; Τώρα θα δεις τι θα κάνω στο πρόσωπο του άντρα σου». Τότε πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και το πάτησε στο πρόσωπο του ηλικιωμένου!

Τα βασανιστήρια του ζευγαριού τελείωσαν εκεί, αφού λίγη ώρα αργότερα οι δύο ληστές έφυγαν με ό,τι πολύτιμο κατάφεραν να βρουν.

Δεμένη χειροπόδαρα η ηλικιωμένη κατάφερε να πάρει ένα μαχαίρι, να κόψει τα δεσμά του συζύγου της και έτσι μπόρεσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρύστου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 78χρονος με σπασμένα πλευρά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας στην οποία οι δύο ηλικιωμένοι έχουν δώσει ήδη κατάθεση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA