Λιβαδειά: Δέκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λιβαδειά: Δέκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ! (ΦΩΤΟ)

Λιβαδειά: Δέκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ! (ΦΩΤΟ)
Εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σε ημιυπόγειο χώρο πολυκατοικίας στη Λιβαδειά, στην οποία διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «POKER» - Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης της αίθουσας και διοργανωτής του παράνομου τυχερού παιγνίου, καθώς και εννέα (9) συνολικά παίκτες (έξι ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί) - Κατασχέθηκαν τράπουλες, πλήθος μαρκών, χρηματικό ποσό, κ.ά.
 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εντοπίστηκε την Τρίτη (20-01-2015) μεταμεσονύχτιες ώρες, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σε ημιυπόγειο χώρο πολυκατοικίας σε περιοχή της Λιβαδειάς, στην οποία διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «POKER».
Λιβαδειά: Δέκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ! (ΦΩΤΟ)
Λιβαδειά: Δέκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ! (ΦΩΤΟ)
Συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά δέκα άτομα και συγκεκριμένα ένας 48χρονος ημεδαπός, ως ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αίθουσας και διοργανωτής του παράνομου τυχερού παιγνίου, καθώς και εννέα συνολικά παίκτες.

Από αυτούς, οι έξι ημεδαποί, ηλικίας 60, 47, 43, 36, 28 και 23 ετών και οι άλλοι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 46, 31 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων.
 

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην προαναφερόμενη αίθουσα, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια του παραπάνω παράνομου τυχερού παιγνίου.
Λιβαδειά: Δέκα συλλήψεις για παράνομο πόκερ! (ΦΩΤΟ)
Η διεξαγωγή του παιχνιδιού συνοδευόταν από τη συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και στο διοργανωτή. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Δώδεκα τράπουλες.
Περισσότερες από (3.000) μάρκες, διαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων.
το χρηματικό ποσό των (440) ευρώ.
Δύο τροχήλατες μεταλλικές βαλίτσες.
Δύο  μαύρα κουτιά με οπή.
Δώδεκα πλαστικές θήκες (stand).
Επτά ζάρια.
Τριάντα έξι  πλαστικές κάρτες, διαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων.
 

Επιπλέον, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.
 

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA