Σκύρος: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος Πακιστανός για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκύρος: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος Πακιστανός για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης! (ΦΩΤΟ)

ΣΚΥΡΟΣ ΝΕΑ Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρονών, μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η Ελληνίδα σύζυγος του στην Σκύρο...

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την πρωινές ώρες του Σαββάτου (14-02-2015) στην περιοχή Χώρα της Σκύρου, όταν το παιδί επισκέφθηκε το κατάστημα, της συζύγου του δράστη, για να παίξει με τα παιδιά τους.

 
Πρόκειται για επιχείρηση που ασχολείται με απεντομώσεις – μυοκτονίες και η ιδιοκτήτρια είναι σύζυγος του 40χρονου Πακιστανού.
ΣΚΥΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος Πακιστανός ξεμονάχιασε την 11χρονη σε γραφείο και την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, πάνω από τα ρούχα της. Το μικρό κοριτσάκι κατάφερε να ξεφύγει και πήγε κλαίγοντας στους γονείς του και τους εξιστόρησε ότι ακριβώς είχε υποστεί.
ΣΚΥΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα σημειωθεί, ότι ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια της περιοχής.

Στην συνέχεια οι γονείς πήγαν στον Αστυνομικό Σταθμό της Σκύρου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή και εκδικάστηκε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας. 


Ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Χαλκίδας και μετά την κατάθεσή του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Φρίκη στην Σκύρο: Πακιστανός ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι μέσα στο μαγαζί της γυναίκας του! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA