Κούκουζας υπέρ Μιτζιφίρη: «Τόλμησε να διατυπώσει την άποψη της και καρατομήθηκε χωρίς καν απολογία» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Κούκουζας υπέρ Μιτζιφίρη: «Τόλμησε να διατυπώσει την άποψη της και καρατομήθηκε χωρίς καν απολογία»

Κούκουζας υπέρ Μιτζιφίρη: «Τόλμησε να διατυπώσει την άποψη της και καρατομήθηκε χωρίς καν απολογία»
Ο περιφερειακός σύμβουλος και προέδρος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Εύβοιας, Ευάγγελος Κούκουζας, πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της Ελένης Μιτζιφίρη, η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Χαλκιδέων και στη συνέχεια την διέγραψε ο Χρήστος Παγώνης από τον συνδυασμό του, λόγω της αποκαλυπτικής επιστολής που δόθηκε στην δημοσιότητα...

Δείτε τι έγραψε στο facebook, ο Ευάγγελος Κούκουζας:

"Υπάρχουν αλήθεια ακόμη προσωπικότητες στην τοπική Αυτοδιοίκηση, σαν αυτής της Ελένης Μιτζιφιρη, η οποία τόλμησε να διατυπώσει την άποψη της και καρατομήθηκε χωρίς καν απολογία. Ποια Δημοκρατία για την διαφορετικότητα στην άποψη; Ποια Δημοκρατία για την διαφορετικότητα στην άποψη; Ποια Δημοκρατία των θεσμών; Ολοκληρωτισμός για την ισχυ καρατόμηση".


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Σε «παγωμένο κλίμα» η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου - Ο Χρήστος Παγώνης διέγραψε την Ελένη Μιτζιφίρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Η Ελένη Μιτζιφίρη παραιτήθηκε και «καρφώνει» τον Παγώνη - «Αντι να διαθέσουν χρήματα στα σχολεία, σπαταλούν χιλιάδες ευρώ σε κινητά, αυτοκίνητα και καρναβάλια»

Χαλκίδα: Το καυστικό σχόλιο του Νίκου Παπίγγη για την παραίτηση της Ελένης Μιτζιφίρη

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA