Χαλκίδα: Η Ελένη Μιτζιφίρη παραιτήθηκε και «καρφώνει» τον Παγώνη - «Αντι να διαθέσουν χρήματα στα σχολεία, σπαταλούν χιλιάδες ευρώ σε κινητά, αυτοκίνητα και καρναβάλια» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Η Ελένη Μιτζιφίρη παραιτήθηκε και «καρφώνει» τον Παγώνη - «Αντι να διαθέσουν χρήματα στα σχολεία, σπαταλούν χιλιάδες ευρώ σε κινητά, αυτοκίνητα και καρναβάλια»

ΕΛΕΝΗ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ
Η Ελένη Μιτζιφίρη παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Χαλκιδέων και με «επιστολή - φωτιά» κατακεραυνώνει την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη...

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

« Στα πλαίσια της συνεργασίας μας , στη σχολική χρονιά που είχα την τύχη να σας γνωρίσω ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του δήμου μας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την χαρά που μου δώσατε όταν μαζί αγωνιστήκαμε για να δώσουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα.
 

Σε προβλήματα, που δυσχέραιναν το έργο σας και σας ταλαιπωρούσαν σωματικά και ψυχικά.
 

Σε κάποια βρήκαμε λύσεις...κάποια είναι σε εξέλιξη...κάποια εξαρτώνται από άλλους, αλλά και γι' αυτά θα προσπαθήσω να έχουν την έκβαση που επιθυμούμε.
 

Η παραίτησή μου, είναι άλλη μια κραυγή απόδοσης στον χώρο της εκπαίδευσης, της σημασίας που της πρέπει, ανάλογης της σπουδαιότητας του έργου που επιτελούμε μέσα στις σχολικές μονάδες μας.
 

Αγωνίστηκα και θα αγωνίζομαι, για τα σχολεία μας, εσάς, τους μαθητές και όλους όσοι εμπλεκόμαστε στην κοινωνία του σχολείου, για να βρεθούμε στην θέση που μας αξίζει, όχι απλά μας αρμόζει.
 

Φαίνεται όμως, ότι σε κάποιους το να δοθούν 27.000 ευρώ σε αυτοκίνητο είναι σπουδαιότερης σημασίας από το να δοθούν για εξοπλισμό σε σχολεία.
 

Να δοθούν 15.000 ευρώ σε στολισμό για Χριστούγεννα και άλλα τόσα για Πάσχα είναι ποιο σημαντικό από το να πάρουμε χαρτί και μελάνια για τα σχολειά μας...
 

Το να δοθούν 8.500 ευρώ σε κινητά αντιδημάρχων είναι πιο σημαντικό από το να φτιαχτεί μια αυλή σχολείου...
 

Το να παρακρατείται σε κάθε ΚΑΠ 25.000 ευρώ για ΔΕΗ είναι νόμιμο σε σχέση που κανένα στάδιο, γυμναστήριο ή κολυμβητήριο δεν δίνει κάτι για το ρεύμα και πολύ καλά πράττει.
 

Το να δίνονται πάνω από 150.000 ευρώ σε πετρέλαια σε σχολεία είναι ποιο αρεστό από το να εξοπλιστούν με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητες...
 

Το να σπαταλούν χρήματα για καρναβάλια, για τραγουδιστές αμφιβόλου ποιότητας είναι πιο συνετό από το να τα διαθέσουν στα σχολεία.
 

Το να διαθέσουν λεωφορεία στα σχολεία για να έρθουν να δουν Ολυμπιονίκες είναι σπατάλη, το να διαθέτουν για να δουν τα καρναβάλια είναι πολιτισμός.
 

Αγαπητοί μου, αυτά είναι κάποια από τα όχι μου, τα οποία δεν άρεσαν, αλλά ο χαρακτήρας μου, η πορεία μου και η λογική μου αντιστέκονται και θα αντιστέκονται στον παραλογισμό και στον πολιτικαντισμό κάποιων.
 

Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους σας και θα είμαι δίπλα σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Ο Δήμος Χαλκιδέων θα πληρώσει 8.400 ευρώ για τα κινητά των αιρετών

Η Ελένη Μιτζιφίρη απαντά στο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Εύβοιας: «Αοριστολογίες και λάσπη...»

Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Εύβοιας καταγγέλει την Ελένη Μιτζιφίρη

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA