Χαλκίδα: Ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου επιτέθηκε φραστικά στον εισαγγελέα και διατάχθηκε η σύλληψη του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου επιτέθηκε φραστικά στον εισαγγελέα και διατάχθηκε η σύλληψη του! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου επιτέθηκε φραστικά στον εισαγγελέα και διατάχθηκε η σύλληψη του! (ΦΩΤΟ)
Το φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε την Πέμπτη (04-06-2015) το μεσημέρι στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ανάμεσα στον Δημήτρη Αντωνίου και τον εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον γνωστό γιατρό...

Όπως αποκαλύπτει το eviazoom.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο Δημήτρης Αντωνίου άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στον πρόεδρο του δικαστηρίου για το ωράριο και την καθυστέρηση εκδίκασης της υπόθεσης του στην οποία ήταν και κατηγορούμενος. 

Από τα πυρά του γιατρού δεν γλίτωσε ούτε ο εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος διέταξε να συλληφθεί από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην δικαστική αίθουσα, ωστόσο ο Δημήτρης Αντωνίου ζήτησε συγγνώμη λίγη ώρα αργότερα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Δημήτρης Αντωνίου, είναι χειρουργός ογκολόγος από τη Χαλκίδα και έγινε πανελληνίως γνωστός μετά τη μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντίον 173 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.ΟΣ., που υπερψήφισαν το μνημόνιο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA