ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Λουκέτο» στην ιστορική εφημερίδα «Πανευβοϊκό Βήμα»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Λουκέτο» στην ιστορική εφημερίδα «Πανευβοϊκό Βήμα»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Λουκέτο» στην ιστορική εφημερίδα «Πανευβοϊκό Βήμα»!
Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το eviazoom.gr,  η ιστορική εβδομαδιαία εφημερίδα «Πανευβοϊκό Βήμα» έβαλε «λουκέτο», μετά από 84 χρόνια λειτουργίας...

Ο εκδότης Δημήτρης Παπαγρηγορίου, αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία της εφημερίδας, η οποία κυκλοφορούσε στα περίπτερα της Εύβοιας, εδώ και 84 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εφημερίδα ενδέχεται να συνεχίσει να λειτουργεί σε ηλεκτρονική μορφή.

Τα τελευταία χρόνια στην Εύβοια βλέπουμε τοπικές εφημερίδες να κλείνουν...

Η στέρηση εσόδων σε συνδυασμό με τη μείωση των πωλήσεων έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τις περιφερειακές εφημερίδες. Στην Εύβοια όλα αυτά τα χρόνια αρκετές τοπικές εφημερίδες έκλεισαν και κάποιες άλλες είναι ένα βήμα πριν κλείσουν, αφού οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα.

Πλέον η ενημέρωση των πολιτών έχει περάσει κυρίως στο διαδίκτυο, όπου στην Εύβοια και Στερεά Ελλάδα, σύμφωνα με τις επίσημες μετρησεις, το eviazoom.gr παραμένει πρώτο και με διαφορά στην επισκεψιμότητα, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε υψηλή θέση στο σύνολο των sites στην Ελλάδα, ανεβάζοντας ταυτόχρονα τον «πήχη» για το σύνολο των ειδησεογραφικών κόμβων στο ελληνικό Διαδίκτυο.

Ωστόσο είναι γεγονός, ότι λείπει από την Εύβοια η εφημερίδα που θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα τους πολίτες, χωρίς αντιγραφές κ.α. 

Γι΄αυτό ο ηλεκτρονικός τύπος θα ανεβαίνει, ενώ ο έντυπος -που δεν υπάρχει τελικά- θα… εξασθενεί όλο και περισσότερο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA