Φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ» στη Χαλκίδα: Το απόλυτο θεωρητικό φροντιστήριο της πόλης! Οι εγγραφές άρχισαν! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ» στη Χαλκίδα: Το απόλυτο θεωρητικό φροντιστήριο της πόλης! Οι εγγραφές άρχισαν! (ΦΩΤΟ)

Φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ» στη Χαλκίδα: Το απόλυτο θεωρητικό φροντιστήριο της πόλης! Οι εγγραφές άρχισαν! (ΦΩΤΟ)
ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, το ΑΠΟΛΥΤΟ θεωρητικό φροντιστήριο της πόλης! Οι εγγραφές άρχισαν! Εμπιστευτείτε μας ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙΤΕ!

Η επιλογή του καταλληλότερου φροντιστηρίου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, χρόνο με το χρόνο, μαθητή με το μαθητή, εμείς δικαιώνουμε όλους αυτούς που μας επέλεξαν για την προετοιμασία τους στα φιλολογικά μαθήματα.

Θέλουμε να συγχαρούμε και πάλι τους μαθητές που μας εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν τους στόχους τους! 
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
Οι επιτυχόντες μας για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώνουν το μότο μας:

«Εμπιστευτείτε μας και θα διακριθείτε!»

Στη ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ειδικευόμαστε στα φιλολογικά μαθήματα γιατί πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Εδώ και μία δεκαετία βοηθάμε νέους ανθρώπους να ζήσουν το όνειρό τους: να πετύχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και να ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ. 

Στο «τιμόνι» του φροντιστηρίου βρίσκονται καταξιωμένοι φιλόλογοι με εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές, πολύχρονη φροντιστηριακή πείρα και εκατοντάδες επιτυχίες στο ενεργητικό τους..
Φροντιστήριο «ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ» στη Χαλκίδα: Το απόλυτο θεωρητικό φροντιστήριο της πόλης! Οι εγγραφές άρχισαν! (ΦΩΤΟ)
Η κα Κατερίνα Αργυροκαστρίτη και ο κος Σωτήρης Βρασσάς.... 

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια ώστε να πληρούν στο μέγιστο τις προϋποθέσεις που απαιτούμε για τη συνεργασία μαζί τους.

Με την εικοσαετή διδακτική πείρα μας και τη δεκαετή παρουσία μας στα φροντιστηριακά δρώμενα της πόλης εγγυώμαστε τη σταθερή πρόοδο στις σχολικές επιδόσεις και την τελική επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Στο φροντιστήριό ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ θα βρείτε:

Ø Υψηλού επιπέδου φροντιστηριακές υπηρεσίες με τη χαμηλότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση. Επικοινωνήστε μαζί μας για τα νέα πακέτα προσφορών και ειδικών τιμών.

Ø ΔΩΡΟ τα δίδακτρα ενός μήνα σε περίπτωση ολικής προεξόφλησης των διδάκτρων όλης της σχολικής χρονιάς.

Ø ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε κάθε μαθητή για κάθε διπλή ή πολλαπλή εγγραφή στην ίδια τάξη (και ομάδα προσανατολισμού) (αδέλφια, συγγενείς, φίλοι κλπ.).

Ø ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ κατά 25% τιμές σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας (πολυτέκνους και μακροχρόνια ανέργους).

Ø Οργάνωση τμημάτων αυστηρά ΟΜΟΙΟΓΕΝΩΝ και ΚΛΕΙΣΤΩΝ (μέχρι 6 άτομα).

Ø Συστηματική αξιολόγηση των μαθητών με ολιγόλεπτα καθημερινά ή εβδομαδιαία τεστ.

Ø Συχνά επαναληπτικά διαγωνίσματα προσομοίωσης των Πανελληνίων Εξετάσεων, μετά την ολοκλήρωση προγραμματισμένων διδακτικών ενοτήτων.

Ø Μεθοδευμένη και υπεύθυνη προετοιμασία των υποψηφίων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, με μοναδικό μας κίνητρο την συνεισφορά μας στην εισαγωγή τους στις σχολές πρώτης προτίμησής τους.

Ø Συχνή ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο του παιδιού και άμεση επικοινωνία σε περίπτωση απουσίας του από το φροντιστήριο.

Ø Ακατάπαυστη εποπτεία της ατομικής προόδου του κάθε μαθητή και της γενικότερης πορείας του κάθε τμήματος.

Ø Ζεστή επικοινωνία με τους μαθητές μας και στήριξη της κάθε ανάγκης τους, μαθησιακής ή ψυχολογικής .

Ø Φροντίδα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ø Συμπλήρωση και κατάθεση του ηλεκτρονικού μηχανογραφικού καθώς και της ηλεκτρονικής εγγραφής στο Πανεπιστήμιο χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Χαϊνά & Κωνσταντινίδη, Νεάπολη Χαλκίδος
Τηλ.: 22210 77758, Κινητό: 6945 854 959
Email: philologiki.diakrisi@gmail.com 

Βρείτε μας και στο facebook πατώντας ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA