Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Επιστολή στο Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη απέστειλε ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Εύβοιας για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού μιας και όπως τονίζει ο Σύλλογος έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από τα μέλη του αλλά και από άλλους δημότες...

Δείτε την επιστολή:

Λόγω της εκτέλεσης των έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή, έχει δημιουργηθεί παρατεταμένη όχληση στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και της Χαλκίδας γενικότερα.

Ο Σύλλογός μας έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από τα μέλη του αλλά και από άλλους δημότες.

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά με την πορεία της εκτέλεση του έργου και ειδικότερα:

1. για το αρχικά εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά και τα τρέχοντα στοιχεία με τις προβλέψεις της υπηρεσίας σας για το χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών,

2. για το φυσικό αντικείμενο που απομένει για την ολοκλήρωση του έργου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»

Χαλκίδα: Ξεκίνησαν τα έργα ...ταλαιπωρίας στην Αγγελή Γοβιού - Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες της περιοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA