Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26-09-2015) στη περιοχή Ταψί Βρύση στη Χαλκίδα με θύμα τον 38χρονο Βαγγέλη Καντούρο - "Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον κ. Καθαροσπόρη και τον δήμαρχο να τοποθετούν κώνους..."

Η στενή φίλη της οικογένειας, ονόματι, Δέσποινα Αναστασιάδου αποκάλυψε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ότι η οικογένεια Καντούρου θα καταθέσει μήνυση-αγωγή κατά παντός υπευθύνου αλλά και προσωπικά κατά του δημάρχου Χαλκιδέων, Χρήστου Παγώνη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, Βασίλη Καθαροσπόρη. 

ΒΙΝΤΕΟ
Μάλιστα η κ. Αναστασιάδου προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη. Όπως είπε, υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Χρήστο Παγώνη να τοποθετούν κώνους στο σημείο που χάθηκε ο άτυχος 38χρονος, δύο ώρες μετά το ατύχημα.

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση–αγωγή κατά του Παγώνη και του Καθαροσπόρη - Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνει να τοποθετούν κόνους λίγη ώρα μετά το δυστύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Δέσποινα Αναστασιάδου μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr

"Είχα έρθει έτοιμη στο δημοτικό συμβούλιο να μιλήσω για αυτό το θέμα γιατί κυκλοφορώ σε αυτό το δρόμο 20 φορές την ημέρα. Έχω ένα παιδί που κυκλοφορεί με το μηχανάκι και δεν το θυσιάζω σε καμια δημοτική αρχή και τεχνική υπηρεσία. Αύριο το απόγευμα (σ.σ. πέμπτη 01-10-2015...) η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου, κατά της Δημοτικής Αρχής και του Χρήστου Παγώνη και περισσότερο του Αντιδημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη" όπως είπε κ. Αναστασιάδου και συνέχισε: Η κοροιδία που υπήρξε ειδικά στο θέμα του κ. Καντούρου είναι φοβερή. Ήρθαν στις 9 η ώρα, ήμουν μπροστά... Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον κ. Καθαροσπόρη να τοποθετεί μαζί με τον δήμαρχο, κόνους."
Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση–αγωγή κατά του Παγώνη και του Καθαροσπόρη - Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνει να τοποθετούν κόνους λίγη ώρα μετά το δυστύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)
Βασίλης Καθαροσπόρης - Χρήστος Παγώνης...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και μετά από νέα επικοινωνία που υπήρξε με την κ. Αναστασιάδου, η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί τελικά τις επόμενες ημέρες, μέχρι να μαζευτούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την οικογένεια, και να σταλούν στη δικαιοσύνη.

Παρέμβαση για το ίδιο θέμα έκανε και καταστηματάρχης που διατηρεί καπνοπωλείο στην Αγγελή Γοβιού: "Στο συγκεκριμένο σημείο που έφυγε άδικα ο νέος συμπολίτης μας, η σηματοδότηση αποκαταστάτηκε την επόμενη μέρα ακριβώς. Ήταν ελλιπής, υπάρχουν στοιχεία και μάρτυρες."
Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση–αγωγή κατά του Παγώνη και του Καθαροσπόρη - Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνει να τοποθετούν κόνους λίγη ώρα μετά το δυστύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε αυτή την νησίδα έπεσε με την μηχανή του, ο Βαγγέλης Καντούρος

Η Δέσποινα Αναστασιάδου ανέφερε επίσης: "Και όχι μόνο έβαλαν κώνους, αλλά καπηλεύτηκαν και το νεκρό και έλεγαν λόγια εναντίον του Άκη (σ.σ. Βαγγέλη Καντούρο). Και τώρα θα μου πουν ότι μέσα στο συμβούλιο, επειδή θα ζητάγαμε να δικαιωθεί η μνήμη του, καπηλευόμαστε το αίμα του! 

Φοβούνται να ακούσουν την αλήθεια γιαυτό είχαν κλειστά τα αυτιά τους. Πρώτη φορά στη ζωή μου ήρθα να ακούσω το δημοτικό συμβούλιο και ελικρινά ντρέπομαι για τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της πόλης μας" κατέληξε η κ. Αναστασιάδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Αυτός είναι ο αδικοχαμένος 38χρονος Βαγγέλης Καντούρος που σκοτώθηκε στο Πάρκο Ελευθερίας - Την Τρίτη η κηδεία του (ΦΩΤΟ) 


Χαλκίδα: Καθαροσπόρης σε Μιτζιφίρη στο δημοτικό συμβούλιο: «Άντε γ@μήσου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Προκλητικός ο Χ. Παγώνης απέφυγε κάθε συζήτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Β. Καντούρου - «Η ψυχούλα του είναι κάπου εδώ, Δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες» - Ζεμπίλης: «Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες! Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA