Μακρυκάπα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των αδερφών Αλαφάκη - Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μακρυκάπα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των αδερφών Αλαφάκη - Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Μακρυκάπα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των αδερφών Αλαφάκη - Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίαςΘύματα εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, φαίνεται ότι έπεσαν τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια Κώστας και Γιώργος Αλαφάκης, στην Μακρυκάπα...
 
Click for more: Μακρυκάπα: Δολοφονία βλέπουν πίσω από τον θάνατο των αδερφών Αλαφάκη - Τι βρήκε ο ιατροδικαστής

Τα δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στην αυλή του σπιτιού τους το μεσημέρι του Σαββάτου (26-12-2015) και από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν μπροστά σε έναν «γρίφο» και όλα τα σενάρια ήταν πιθανά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σπίτι τους δεν φέρει ίχνη παραβίασης, ενώ από την πρώτη έρευνα δεν φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το εσωτερικό της κατοικίας.

Ωστόσο ο ιατροδικαστής από την έρευνά του διαπίστωσε πως τα θύματα έφεραν χτυπήματα και αμοιχές κάτι που τους οδηγεί στο συμπέρασμα προς πιθανόν έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας. Συγκεκριμένα ο ένας άνδρας έφερε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο άλλος εκδορές στο πρόσωπο.

Δείτε τι επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας:

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Αρτάκης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας που μετέβησαν στο σημείο, βρήκαν τους θανόντες στον αύλιο χώρο της οικίας τους, πλησίον Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου ιδιοκτησία τους.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των σορών των θανόντων.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθαν οι θάνατοι των ηλικιωμένων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA