Εύβοια: Συγκλονίζει η απαγωγή των δύο ανδρών στην Ιστιαία - Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Συγκλονίζει η απαγωγή των δύο ανδρών στην Ιστιαία - Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Εύβοια: Συγκλονίζει η απαγωγή των δύο ανδρών στην Ιστιαία - Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel
Ένα ακόμη ρεπορτάζ του EviaZoom.gr έπαιξε στη τηλεόραση του Star Channel το απόγευμα της Δευτέρας (08-02-2016) σχετικά με την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό των δύο ανδρών στην Ιστιαία...

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η είδηση του EviaZoom.gr αναδημοσιεύτηκε καρέ καρέ, δείχνοντας παράλληλα και το site, στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά και την Τασούλα Παπανικολάου, στην ενότητα "Το STAR παντού".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ
Πρωτοφανής ήταν η αγριότητα με την οποία αντιμετώπισαν τα θύματά τους τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Ιστιαία - Τραυμάτισαν με σουγιά τον φιλοξενούμενο και τον απήγαγαν μαζί με τον οικοδεσπότη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι και ο 43χρονος πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι τρεις δράστες ηλικίας 58, 39 και 49 χρόνων επιτέθηκαν στον ίδιο και σε έναν 50χρονο που τον φιλοξενούσε γρονθοκοπώντας τους, ενώ ο 58χρονος τον μαχαίρωσε με τον σουγιά και του άρπαξε όσα χρήματα είχε.

Μετά, έβαλαν και τους δυο μέσα στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκίνητου του 58χρονου για να τους μεταφέρουν στο σπίτι του 49χρονου όπου τους κράτησαν παρά τη θέληση τους, χτυπώντας και απειλώντας τους. Τελικά, τους άφησαν να φύγουν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αναζητήσεις των αστυνομικών του τοπικού τμήματος στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησαν στη σύλληψη του 58χρονου και του 39χρονου, ενώ ο 49χρονος συνεργός τους αναζητείται.

Σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη παρακράτηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA